2777
2789

من ۲۰ سالمه شوهرم ۳۰ 

یکی از مشکلات بزرگم اینه شوهرم توی ر ا ب ط ه فقط اسم خواهرمو میاره🥲  و همش از اون سوال میپرسه من از رابطه سرد شدم و اصلا تمایل ندارم اینم بگم بهم خیانت کرد ۱ هفته قهر بودم توی اون یه هفته که نبودم با یه خانم متاهل در حد چت و تماس خیانت کرد الان دلم باهاش صاف نمیشه توروخدا چه کنم بدم ازش میاد خیلی زبون بازه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرسوالی داری بپرس کمکت کنم

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

با یه وکیل حتما مشورت کن. داخل همینجا هم چند تا کاربر  داریم وکیل هستن. متاسفانه کاربریشونو یادم  نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شوهرتون که بی شعوره خدا بهتون صبر بده ولی با اینا نمی تونی طلاق بگیری تنها راهش اینه همه چیز رو ببخشی راضیش کنی بیاد توافقی طلاقت بده 

من یکی رو می‌شناسم شوهرش معتاد و بی کار و بد دهن بود با کلی مدرک و وکیل یک سال نیم طول کشید طلاقش تازه مهریه رو هم بخشید 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ایتقد حرف دارم توی دلم که حتی به زبونمم نمیان🥲🥲🥲

خب بگوعزیزم تاسبک بشی تاحرف نزنی که دلت سبک نمیشه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

مشاور نیستم  پس ببخشید ک  نظر میدم اول در حالت عادی ازش بپرس ک چرا وسطه رابطه  اسم خواهرمو میگیری  اگع گفت آره حواسم نبوده یا احساس لذت  بیشتری می کنم شمام دفع بعد وسط رابطه.   آنچنان بزن تودهنش  ک از سی  ودوتا دندونش یکیم سالم نمونه احمق بی غیرت  پ ن پ  اون در حالت عادی حسی ب خواهرتون داره😔😔😔😔🤕🤕🤕

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
خب بگوعزیزم تاسبک بشی تاحرف نزنی که دلت سبک نمیشه

من افسردگی شدید گرفتم چون بددل هست هیچ هنری ندارم دانشگاهم نرفتم توی مهمونی ها هم کوچیکم میکنه فقط ۱ بار سفر رفتیم خارج از استان خودمون که اونم الکی الکی قهر میکرد حتی نمیدونستم دلیلش چیه کوفتم میکرد  طلا هم اصلا ندارم ماه عسلم نبردم حتی گفت میریم ولی نرفتیم