2777
2789
عنوان

کی با باشگاه رفتن چاق شده

71 بازدید | 7 پست

خانما کسیو دیدین با بدنسازی حجم گرفته باشه چاق بشه ؟ تاثیری واقعا داره؟ برنامه غذایی معمولا چی میدن باید جدا واسه خودت غذا درست کنی؟ 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

من چندسال پیش که بدنسازی رو شروع کردم خیلی لاغر بودم 

الان بدنم عضله داره و حجیم تر شده 

البته عضلانی دخترونه و ظریف 

با توجه به قد و وزنت برنامه غذایی میدن 

اگه غذای جداگانه برای خودت درست کنی بهتره 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندسال پیش که بدنسازی رو شروع کردم خیلی لاغر بودم الان بدنم عضله داره و حجیم تر شده البته عضلانی ...

وقتی شروع کردی چند کیلو بودی چقدر طول کشید نتیجه بگیری؟ 

وقتی شروع کردی چند کیلو بودی چقدر طول کشید نتیجه بگیری؟

۴۸ کیلو بودم

درست یادم نمیاد بعد از چه مدت حجم گرفتم ولی حجم و عضلات الانم بعد ۷ سال به دست اومده 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

۴۸ کیلو بودمدرست یادم نمیاد بعد از چه مدت حجم گرفتم ولی حجم و عضلات الانم بعد ۷ سال به دست اومده

به جز برنامه غذایی که مربی میداد شیرینی و شکلات و بستنی هم خودت میخوردی این چیزا آزاده بخوریم وقتی میخوایم حجم بگیریم؟ 

به جز برنامه غذایی که مربی میداد شیرینی و شکلات و بستنی هم خودت میخوردی این چیزا آزاده بخوریم وقتی م ...

اره ازاده میتونی بخوری ولی چاقی بی کیفیت میده اینا 

قند خونتم میره بالا 

پروتئین و کربوهیدرات زیاد بخور 

گینرم خوبه