من چندسال پیش که بدنسازی رو شروع کردم خیلی لاغر بودم
الان بدنم عضله داره و حجیم تر شده
البته عضلانی دخترونه و ظریف
با توجه به قد و وزنت برنامه غذایی میدن
اگه غذای جداگانه برای خودت درست کنی بهتره
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی شروع کردی چند کیلو بودی چقدر طول کشید نتیجه بگیری؟
۴۸ کیلو بودم
درست یادم نمیاد بعد از چه مدت حجم گرفتم ولی حجم و عضلات الانم بعد ۷ سال به دست اومده
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
به جز برنامه غذایی که مربی میداد شیرینی و شکلات و بستنی هم خودت میخوردی این چیزا آزاده بخوریم وقتی م ...
اره ازاده میتونی بخوری ولی چاقی بی کیفیت میده اینا
قند خونتم میره بالا
پروتئین و کربوهیدرات زیاد بخور
گینرم خوبه