2777
2789
عنوان

شده تا حالا سه روز گناه نکنید

1072 بازدید | 91 پست

سه روز هیچ گناهی نداشته باشید..

مثلا خواستم از دیروز شروع کنم. دیشب از یکی ناراحت بودم غیبتشو کردم . نماز صبح هم خواب موندم🤧🥴

خدایا شکرت

تا حالا دقت نکردم 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از نظر خودم واقعا یه انسان فرهیختم

یعنی خدا دنیارو میگشت مثل من بنده خوب پیدا نمیکرد

خیلی براش خوشحالم بنده خوبی مثل من داره😁

اونم حتما خوشحاله 🥰

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

من چون نائب حاجتروایی میشم باور کنید فحش هم بهم بدن جواب نمیدم اینقدر آرامشم و حالم خداروشکر بهتر شده حالا نمیدونم دلیلش کدومه نائب شدن یا کوتاه اومدن و جواب ندادن، غیبت و اینا که اصلا ندارم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

ای کاش میشد 

ولی حجابم متاسفانه ناقصه 

بی حجاب نیستم خدایی نکرده ها ولی موهام از جلوی بیرونه نمیتونم حجاب کامل داشته باشم خیلی سعی کردم ولی نمیتونم

و اینکه غیبت 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،