2777
2789
عنوان

شده تا حالا سه روز گناه نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم صبح زود پامیشم نمازم میخونم دوصفحه قران میخونم چای دم میکنم میز میچینم صبحونه میزارم تغذیه بچه هام وهمسرم ومیزارم صبحونه میخورن راهیشون میکنم مدرسه وکار خودمم صبحونه روجمع میکنم بساط نهار ومیزارم میرم سراغ کارای دیگم ظرف شستن جارو کردن لباس شستن نهار که اماده شدمیام نی‌نی سایت بچه هاازمدرسه برمیگردن نهارشون میدم جمع میکنم نمازمیخونم میخوابم اونام تواتاقاشون مشغول بازی ودرس اینا عصری یه کیکی چیزی عصرونه میزارم ظرفای نهارم میشورم شام اماده میکنم میرم لباس اتو میکنم خلاصه یک روز من حالا اگه گناهی هم باشه تونی‌نی سایت شاید مخالف نظر کسی باشم اگه‌گناه ب حساب بیاد 

سه روز گناه نکنی چی میشه مگه؟

میگن سرچشمه ی ارتباط با امام زمان نصیبت میشه و اگر به ۷ روز برسه به درجات بالاتری میرسی.. ولی خیلی کار سختیه.. خیلللیی گناه برامون رایج و عادی شده 

خدایا شکرت

میگن سرچشمه ی ارتباط با امام زمان نصیبت میشه و اگر به ۷ روز برسه به درجات بالاتری میرسی.. ولی خیلی کار سختیه.. خیلللیی گناه برامون رایج و عادی شده 

خدایا شکرت

خدایا شکرت

خدایا شکرت