جویبارخانم مدیر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3995 عنوان شده تا حالا سه روز گناه نکنید | مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 91 پست سه روز هیچ گناهی نداشته باشید..مثلا خواستم از دیروز شروع کنم. دیشب از یکی ناراحت بودم غیبتشو کردم . نماز صبح هم خواب موندم🤧🥴 خدایا شکرت 1404/01/19 | 11:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_نی_نی_سایت_هست عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 4635 ای کاش میشد ولی حجابم متاسفانه ناقصه بی حجاب نیستم خدایی نکرده ها ولی موهام از جلوی بیرونه نمیتونم ح ... متوسل به حضرت زهرا س بشو. همین که می خواهی، کمک ات می دند.
قصه_غصه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 5305 من چون نائب حاجتروایی میشم باور کنید فحش هم بهم بدن جواب نمیدم اینقدر آرامشم و حالم خداروشکر بهتر شد ... یعنی چی نائب حاجتروایی؟
مینااااااااااام عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 6258 منم حجابم گناهمه خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3995 اطرافیان مگه میذارن تلاشتو کن . میگن اکه سه روز بتونی سرچشمه ی ارتباط با امام زمان نصیبش میشه خدایا شکرت
fatemeh_ian عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2477 بله غیبت نمیکنم چون از آخرت میترسم خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10092 نمیدونم صبح زود پامیشم نمازم میخونم دوصفحه قران میخونم چای دم میکنم میز میچینم صبحونه میزارم تغذیه بچه هام وهمسرم ومیزارم صبحونه میخورن راهیشون میکنم مدرسه وکار خودمم صبحونه روجمع میکنم بساط نهار ومیزارم میرم سراغ کارای دیگم ظرف شستن جارو کردن لباس شستن نهار که اماده شدمیام نینی سایت بچه هاازمدرسه برمیگردن نهارشون میدم جمع میکنم نمازمیخونم میخوابم اونام تواتاقاشون مشغول بازی ودرس اینا عصری یه کیکی چیزی عصرونه میزارم ظرفای نهارم میشورم شام اماده میکنم میرم لباس اتو میکنم خلاصه یک روز من حالا اگه گناهی هم باشه تونینی سایت شاید مخالف نظر کسی باشم اگهگناه ب حساب بیاد
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 132531 بلهسه روز اعتکاف که میرم به گمانم گناهی نمیکنم سر اومد زمستون...
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3995 سه روز گناه نکنی چی میشه مگه؟ میگن سرچشمه ی ارتباط با امام زمان نصیبت میشه و اگر به ۷ روز برسه به درجات بالاتری میرسی.. ولی خیلی کار سختیه.. خیلللیی گناه برامون رایج و عادی شده خدایا شکرت
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3995 سه روز گناه نکنی چی میشه مگه؟ میگن سرچشمه ی ارتباط با امام زمان نصیبت میشه و اگر به ۷ روز برسه به درجات بالاتری میرسی.. ولی خیلی کار سختیه.. خیلللیی گناه برامون رایج و عادی شده خدایا شکرت
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3995 سه روز گناه نکنی چی میشه مگه؟ حال روحی و درونیت خوب میشه. به خدا نزدیک میشی.. ارتباط با اما زمان و....اگه بتونی به ۷ روز برسونی عالی میشه خدایا شکرت
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3995 آره بابا من اصلا گناه نمیکنم سرم به کار خودمه گناه منظورم فقط تو رفتار نیستا. هم زبانتو کنترل کنی همفکرتو . هم چشمتو هم گوشتو و... خدایا شکرت