نسیم_جونی_دو مدیر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 896 عنوان پرخوری عصبی | مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 17 پست چیکار کنم؟رژیمم.سر چیزی اعصابم خرده دچار پرخوری عصبی شدم.۶_۷تا شیرینی خوردم میل ب شیرینی دارم.الانم میخوام برم غذا بپزم حمله کنم بخورممممم.راهکاری دارید؟؟؟ خیلی زجر آوره منتظر معجزه خدا...❤ 1404/01/19 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیم_جونی_دو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 896 منم همش میگم ع فردا....بیخی امروز هرچی دلت میخخواد بخور...عزیزم من ممانم ی رژیم میگیره فستینگه فک کن ... شما اضافه وزن دارید؟ هرچقدر هستید اصلا نزارید نیم کیلو هم اضافه شید.وزن کم کردن خیلی سخته.مادرتون چقدر وزن کم کرده؟ منم فست شروع کردم چند روزه ولی امروز خراب کردم منتظر معجزه خدا...❤
نسیم_جونی_دو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 896 لابد از خودت شیرینی و غذا محروم کردی بدنت واکنش داده. به نظرم همه چی بخور و کم. روزی یدونه شیرینی ح ... تازه دو سه روزه شروع کردم و کامل حذف نکردم شیرینی رو منتظر معجزه خدا...❤
دکترکوچولو0 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 3866 شما اضافه وزن دارید؟ هرچقدر هستید اصلا نزارید نیم کیلو هم اضافه شید.وزن کم کردن خیلی سخته.مادرتون چ ... اره والا اضافه وزن دارم ....مامانم خیلی لاغر و خوش اندامه 169 قد 60 وزن