2777
2789
عنوان

پرخوری عصبی

73 بازدید | 17 پست

چیکار کنم؟رژیمم.سر چیزی اعصابم خرده دچار پرخوری عصبی شدم.۶_۷تا شیرینی خوردم میل ب شیرینی دارم.الانم میخوام برم غذا بپزم حمله کنم بخورممممم.راهکاری دارید؟؟؟ خیلی زجر آوره

منتظر معجزه خدا...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چند دقیقه دراز بکش ،سعی کن به چیزی فکر نکنی 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وقتی عصبی میشم هیچی سیرم نمیکنه خیلی مسخرس.فکر کنم باید امروز بیخیال رژیم بشم و از فردا شروع کنم

منم همش میگم ع فردا....بیخی امروز هرچی دلت میخخواد بخور...عزیزم من ممانم ی رژیم میگیره فستینگه فک کنم اسمش ی تایمی هرچی دلش میخواد میخوره بعد ی حالتی شبی روزه تا روز بعد