2777
2789
عنوان

این از علائم میگرن هستش❓️

76 بازدید | 9 پست

مادربزرگم توی دوران جوانیش میگن میگرن خیلی شدید داشته طوری که مهمونی های شلوغ میرفته حالش بد میشده داداشمم ۱۱ سالشه اونم میگرن داره

من یهو ی مدتیه حدود دو سه ماه قسمت پیشانی و بالای گوشم و چشمام شدید درد میگیره طوری که با مسکن هم آروم نمیشم و سرمو میبندم 

چشمام ک کلا وقتی درد میگیره روی هم بسته نمیشه بازم باید چشمامو به یا چیزی ببندم 

یعنی منم میگرن دارم؟

باید یه نوبت بگیرم برم دکتر چون واقعا اذیت میشم خیلی

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

احتمالش زیاده 

یه بار با مسکن مخصوص میگرن سوماتریپتان تست کنین ببینین اروم میشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه اینطوریم ولی دوران پی ام اس خیلی بیشتر میشه جوری که میشینم گریه میکنم از دردچ دکتری باید برم

پزشک مغز و اعصاب 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

درد ضربان در سر و درد اطراف چشم

پشت گوش روندیدم خودم میگرن میگیرم معمولا یک طرف سر و چشم هست بیشتر طرف راست ،دو  طرفه هم اتفاق میفته هر دو چشم و هر دو طرف سر

علائم دیگه ایم داره تو تاریکی وایسی برات بهتره ، بدنت ضعیف میشه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

احتمال داره چون خیلی بیماری ها ا ارثی هست 

ولی راه حل آسونش اینکه پاهاتون رو داخل آب خیلی خیلی گرم قرار بدید حداقل به مدت ده دقیقه

و اینکه اگر امکانش براتون هست قسمت شقیقه و پیشانی تون رو ماساژ بدهید با بنفشه پایه زیتون 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸