2777
2789
اساسا پانیک یعنی ضعف بدنکه همراهش ریزش موبی اشتهاییحس پوچی و ناامیدیعدم تمرکزو... دارهباید جسمت رو ب ...

اره باورت میشه دیروز من قرار داشتم با دوستم بعد یهو این مدیریت بهم گفت باید بیای برای جواب یسری سوالات اونجا رفتیم باهم بحث داشتیم شدید هرچی گفتم اجازه بدین بعدا حرف میزدیم کوتاه نیومد یهو پانیک شدم تو چند دقیقه بود اینقدرم من بخدا به خودم میرسم تو این یه سال مشکلی نبود تا الان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اساسا پانیک یعنی ضعف بدنکه همراهش ریزش موبی اشتهاییحس پوچی و ناامیدیعدم تمرکزو... دارهباید جسمت رو ب ...

داشتم جون میدادم 

تموم تنم به رعشه افتاده بود

حالم خیلی بد بود این وسط هول شده بودم میخاستم حالمو خوب کنم چای تیره بود بجا اب خوردم یکم اونم با معده خالی خیلی همه چی بهم ریخته بود

ببین من پانیک یه ساله نشدم دیشب تو کار بود هرچی میگفتم لطفا اجازه بدین من حالم خوب نیست نمیشد وضعیت ...

دفعه دیگه تو رو تو همچین موقعیتی گزاشت ول کن برو 

فقط بگو ببخشید حال من واقعا بده و الانه که بیفتم رو دستتون ول کن و اون مکان رو ترک کن 

حتی به قیمت بد شدنت جلوی رییست 

روز بعد که حالت خوب شد براش توضیح بده 

سبکی سر ،خفگی زیاد ،کف دست و پاهام سرد میشه ،گاهی اوقات ضربان قلب بالا و از همه مهمتر حس مرگ زیاد و ...

اره🥺سرگیجه اصلا کنترلی رو ذهنم ندارم من اینقدر وحشت می‌کنم با صدای بلند گریه میکنم 

تهوع 

استفراغ

از اون تایم بالا اوردم نتونستم چیزی بخورم سرم کمی درد میکنه و تهوع دارم

نگران نباش گلم اگهه میدونی خیلی حمله شدیده با دکتر مشورت کن شاید آلپرازولام بهت بده نیمشو موقع حمله بزار زیر زبونت