2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوریه حمله پانیک؟چه علائمی دارین؟

اصلا حس می‌کنید داری میمیری

ببین من خیلی بد پانیک میشه جیغ میکشم هرچی نفس عمیق میکشم اوکی نمیشم تهوع سرگیجه فشار بیاد استفراغ تنگی مفس حس میکنی داری میمیری

خیلی سخته میفهممت من ۱ هفته پیش هر روز میشدم تا چندین ساعت الان قرص میخورمکمتر شده

من به قرص لعنتی حساسم 

دیشب یه فشار عصبی تو کار بهم وارد شد

یعنی با دوستم بیرون بودم پانیک شدم

جیغ میکشیدم و ترسیدم خیلی فجیع گرفت و بالا اوردم حالم افتضاح بود 

اصلا حس می‌کنید داری میمیریببین من خیلی بد پانیک میشه جیغ میکشم هرچی نفس عمیق میکشم اوکی نمیشم تهوع ...

عزیزم باید بری تو تخت تو یه محیط ساکت 

دراز بکشی نفس عمیق بکشید و ترس نداشته باشی آروم باش و صلوات بفرست همزمان 

فقط با حفظ آرامش رد میشه 

به کسی بگو آب قند برات بیاره اگر لرز کردی پتو بکش روت یا پات رو بزار روبالشی بیاد بالا 

سر و سینه رو به بالا دوتا بالش بزار زیر سر و شونه ات 

فقط به خودت بگو چیزی نیست الان خوب میشی 

در موردش تحقیق کن تا بفهمی از چه چیزی اینطور میشی باهاش وقتی آشنا شدی دیگه میتونی کنترل کنی فقط نترس هیچی نیست رد میشه 

در اثر مصرف مسکن زیاد یا نخوابیدن طولانی و غم و استرس مداوم تو زندگی پیش میاد‌ یا حتی چند مورد از اینها همزمان مثلا وقتی ادن سرماخوردگی سختی میگیره هم ممکنه پیش بیاد 

عزیزم مواظب روح و روانت باش هیچ چیزی تاکید می‌کنم هیچ چیزی  مهمتر خودت و سلامتیت نیست قشنگم 

مشکلات آدمها و سختی‌های زندگی میگذره پس هر سختی ای آسونی و آرامش هست 

یاد خدا دل رو آنقدر آرامش میده که نگو 

خودتو خیلی مواظبت کن و دوست داشته باش 

عزیزم باید بری تو تخت تو یه محیط ساکت دراز بکشی نفس عمیق بکشید و ترس نداشته باشی آروم باش و صلوات ب ...

ببین من پانیک یه ساله نشدم دیشب تو کار بود هرچی میگفتم لطفا اجازه بدین من حالم خوب نیست نمیشد وضعیت اصلا داغون بود بعد من دوبار پانیک شدم قشنگ مردم باورت میشه نمیتونستم همه چی بدتر بود از خونه فاصله داشتم داخل ماشینم تکون میخورد ماشین تهوع من بدتر میشد