2777
2789

تقریبا 6 ماه با یه دختره دوست بود 

24 سالشه دختره 21

قصدشون ازدواج بود 

ولی دختره یهویی اومد گفت نمیخوامت دیگه بهم پیام نده زنگ نزن با یکی دیگه اوکی شدم

داداشم و بلاک کرده 

داداشمم چند دقیقه پیش داشت پروفایل دختره رو نگاه می‌کرد که بلاک شده بود  

ظاهرا نه گریه ای نه حرفی نه درد دلی بنده خدا ولی از درون داره داغون میشه هیچی هم نمیگه😭

خیلی دوستش داشت مثل بقیه پسرا اهل دختر بازی و...هم نیست عشقش پاک بود الانم که شخصیت آرومش سرجاشه 😭

؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب داداشت بگو خدا بهت نظر کرده ک از این سن کم ب گیر مسبولیت سنگین زندگی نیافتادی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تا این پسر بچه های ۲۰ ساله بیان مرد بشن

صدتا از این تجربه های پشمی و شخمی میکنن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

اون خانم لیاقت عشق برادرتون رو نداشته.

کم کم حالشون خوب میشه انشاالله، شما هم سعی کنید حال و احوال شو عوض کنید.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اینو میشنوم میترسم همین به سر داداش منم بیاد...

چی بگم والا... آدم دلش میسوزه

حتما حکمتی داره که بعدا میفهمید

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.