2777
2789
عنوان

چه خمیردندونی از دید دندونپزشکا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست
من گفتم سفید کننده نباشه ضدپلاک باشه چی گفت اونم نزن😑گفتم معمولی میزنم جرم میگیره گفت درست مسواک بز ...

تازه دندونت رو درست کردی؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله یه چند جاییش لک سفید افتاده و بعضی جاهاش هم گچی شده

از تاثیر فرساینده خمیر دندان هست 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
از تاثیر فرساینده خمیر دندان هست

پس چیکار کنم دندونام جرم نگیرن😭بخدا اینقدر استرس دارم غذا از گلوم پایین نمیره همش میترسم جرم بگیرن و لثه هام قرمز شن🥲

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

پس چیکار کنم دندونام جرم نگیرن😭بخدا اینقدر استرس دارم غذا از گلوم پایین نمیره همش میترسم جرم بگیرن ...

من خیلی سال پیش دوبار مسواک میزدم صبح و شام

بعد دیدم دندونام لثه هام خیلی ضعیف شده 

برایه همین فقط یکبار بعد شام مسواک میزنم

خمیر زیاد میزدم الان  قد یه نخود کوچک میزنم

الانم سیگنال رو هر از گاهی میزنم جهت سفید شدن دندونام

همیشه استفاده نمیکنم الان دارم خمیر دندون کول گیت رو استفاده میکنم اون بهتر از سیگنال هست

ولی میخام یه خمیر دندون دیدم اسمش دقیق یادم نیست فک کنم اورال بی بود و محافظ مینای دندان قیمتش ۱۴۰ تومن بود میخام اونم امتحان کنم

ولی بهتره از یه خمیر دندون معمولی استفاده کنید هر از گاهی سیگنال مثلا بزنید لکه ها رفع بشه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

یکیم عزیز دندونایه افرادی مثله ما ضعیف هستن که با یه خمیر دندان زود داغون میشن 

من رفتم چوب اراک همون مسواک عربها رو خریدم تا خمیردندونو بزارم کنار دیدم اون خیلی وضعش بده پدر دندون رو درمیاره.

جارش اینکه خمیر خیلی کم بزنی و هفته ای یه بار مثلا سیگنال استفاده کنی جرم و لکه ای بشه بره

اتفاقا فلوراید زیاد مصرفش باعث لک میشه که بهش میگن فلوئوروزیس

زیاد یعنی خیلی بیشتر از روزی یه بار دهانشویه فلوراید دار زدن

اون زردی و لکه به خاطر کلرهگزیدینه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم