2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 51 پست

خب ی شب در میون شماها هم با شوهراتون شب برید و صبح برگردید 

اونم تنهاست بخصوص که پدر شوهرتم تازه فوت شده.

بعدم اروم اروم کمش کنید تا بنده خدا یهو بهش فشار نیاد 

باور کن چون پیره الان شوهر مرده از تنهایی میترسه 

یکم مدارا کنید خوب میشه

مامان منم تنهاست خب شبها میترسه.داداشم خونه رو دو واحد کرده الان اونا بالا میخوابن مامانم پایین.خدا خیرشون بده خیال ما هم راحته

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا کلا اینا پسرشون زن میگیره یادشون میفنه پسر دارن 

پسرا هم یادشون میفته مادر دارن

من قشنگ یادمه تو دوران دوستیمون خانوادش نمیدونستن تولدش کی هست از بعد عقدمون انقدر مهم شد که ما داستان داشتیم حتی علنا گفتیم میخوایم دو نفره باشه تولد ولی بازم خودشونو انداختن به ما 

قبلشم پدر شوهرم میرفت مسافرت یادمه شوهرمم تا دیروقت بیرون بود اصلا مامانش مهم نبود 

اما الان باباش بره مسافرت زود میره مامانش تنها نمونه

به نظر منم یا اون شبی که قراره شوهرتون بره شما هم باهاش برین یا مادرشوهرتون بیارین خونتون. بلاخره گ ...

بچه ۳ ماهه دارم افسردگی بعد زایمان بعدش که نوبت شوهرم میشد باس میرفت در هر شرایطی حسم نسبت به مادر شوهرمعوض شده

خدا هیچ بنده ای رو محتاج بنده اش نکنه آمین.

آمیییین

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

بچه ک.چیک نیست که هی میگین گناه داره . یه زن 60ساله باید باشه ماشاالله میگن سالمم هست نیاز نیست همسراتون برن اونجا بمونن یا پرستار بگیرت یا قبل خواب یه سر بهش بزنن . 

ادم اینجوری از زندگیش میوفته

به نظر منم یا اون شبی که قراره شوهرتون بره شما هم باهاش برین یا مادرشوهرتون بیارین خونتون. بلاخره گ ...

نه همتون راس میگین خودمم حساس شدم از بار داری به بعد الان بچم ۳ ماهس افسردگی بعد زایمان تو بد ترین شرایط شوهرم تنهام گذاشت و رف پیشش حس بدی پیدا کردم