2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 51 پست

من پدرم فوت كرده خيلي ناراحتم مادرم تنها ميمونه شبها اگه يه زماني مادرشوهرم هم جاي مادرم بشه يعني شوهرش فوت كنه همسر خودمو زور ميكنم يا بره پيش مادرش تا تنها نباشه يا خودم با بچهام ميرم شب پيشش مگه چه ايرادي داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه همتون راس میگین خودمم حساس شدم از بار داری به بعد الان بچم ۳ ماهس افسردگی بعد زایمان تو بد ترین ش ...

شما هم حق دارین با وجود بچه کوچیک خیلی سخته الان شوهرتون میره یعنی شما تنها میخوابین؟؟

زنی که شوهرشو از دست میده باور کنید ازیه بچه ضعیفتر میشه

مادر بزرگ من 90سالشه رو پا هم نیست فقط یکبار ساعت 4صبح زنگ زد حالم بد بیاین . 

اینا هم زندگیه خودشون رو دارن اینجوری زندگیه ادم مختل میشه اصلا قشنگ نیست خود اون مادرباید فکر کنه

واقعا بچتون ۳ماه هست؟اگه بچه کوچیک دارین که خیلی سخته.

اره عزیزم ۳ ماهشه ۷ ماه بار دار بودم پدر شوهرم فوت کرد از این طرف شوهرم منو تو این وضعیت تنها میزاشت میرف پیشش

مادرشوهر داریم تا مادرشوهر...من اگه مادرشوهرم خوب بود و زجرم نمیداد همه جوره کمکش میکردم...ولی با حرفایی که بهم زد و کارایی که کرد اونقدر ازش متنفرم که با دیدنش تپش قلب میگیرم حالم بد میشه، چه برسه به اینکه بخوام بهش کمک کنم

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
بله درسته ولی حداقل تا 40 یا یه هفته بیشتر نه 5ماه 

نميدونم تو اين شرايط بودين يا نه اما دعا ميكنم هيچ وقت تجربه نكنيد من پدرم سه ساله فوت كرده عين سه سال هرشب به ياد تنهايي مادرم ميخوابم سخته ادم بچه داشته باشه و تو خونش تنها باشه

اره عزیزم ۳ ماهشه ۷ ماه بار دار بودم پدر شوهرم فوت کرد از این طرف شوهرم منو تو این وضعیت تنها میزاشت ...

وا یعنیشما تنها بخوابین اونم با به بچه ۳ماهه اشکال نداره و بعد مادرشوهرتون نباید تنها بخوابه!!یعنی چی نظرم عوض شد. مادرشوعرتون خیلی خودخواه!!