2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنوقتشه دخترم رگباری بالا میاورد هیچکس حتی لحظه ای بغلش نمیکرد میترسیدن کل لباسام بو میداد بعد ازچها ...

برا پسر من پنهانه ۳ ماهشه اس امپرازول دوماهه میدم ولی خوب نشدم الان موقع خوابیدن هی میخواد برگرده به شکم بخوابه میترسم 

برا پسر من پنهانه ۳ ماهشه اس امپرازول دوماهه میدم ولی خوب نشدم الان موقع خوابیدن هی میخواد برگرده به ...

عزیزم  همیشه همیشه شب مواظبش باش و سرش از تنش بالاتر باشع و به پهلو باشه 

شیرخشک ای ار براش بگیر 

چه دکتر احمقی بوده که بهت نگفته 

اس امپرازول هم بده 

بعداز چهار پنج ماه اوکی میشه به امید خدا

اگه شیر خشک هم یبوستش کرد یکم رقیقتر بزنش مثلا اگه چهار تا پیمانه شیر میریزی ،پنج درجه اب بریز

اگه گیگوز arنداشت.ببلاک ar بگیر عالیه

شما ببلاک دادبن 

خسته شدم واقعا چند وقت پیش سرما خورد دگتر ببلاک ال اف نوشت واسه استفراغو اسهالش دیگ اونو امروز قطع کردم دوبار گیگوز میدم 

تا الان پنج تا شیر خشک عوض کردم ولی هیچکدوم ای ار نبودن 

عزیزم همیشه همیشه شب مواظبش باش و سرش از تنش بالاتر باشع و به پهلو باشه شیرخشک ای ار براش بگیر چه د ...

مرسی عزیزم خیلی سخته واقعا بچه خیلی اذیت میشه حالا تازگی به بینی و چشمش هم دستشو زیاد میبره میترسم الرژی نداشته باشه