2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد

1379 بازدید | 228 پست

چرا نمیاین یه سوال دارم مهمه خواهش میکنم بیاین

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بگوفقط خواهشا سوال‌های رنگ لباسم و سنم و ... نگوپیش فالگیر هم بری بیرونت میکنه

حس ششمی میشه جواب سوالام بدی التماست میکنم ح چه حسی بهم داره جریان یلدا و ح چی بوده؟ چرا یلدا انقد پیگیر ح هست و اینکه یلدا اکسشه اما درگیرشه دلیلش چیه میشه همشون جواب بدی.

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حس ششمی میشه جواب سوالام بدی التماست میکنم ح چه حسی بهم داره جریان یلدا و ح چی بوده؟ چرا یلدا انقد پ ...

اسم اصلی خودت رو بگو

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
اسم اصلی خودت رو بگو

اسم کلا همه بهم میگن زهرا و اسم اصلیم فاطمه زهراست اسم پسره حسامه..

عزیز نام اصلی کسیکه خونه به نامش هست رو بگو

اسمم گفتم میشه جوابم بدی..خواهشاً ح عاشقمه چه حسی بهم داره...

عزیز نام اصلی کسیکه خونه به نامش هست رو بگو

اسمم گفتم سیسی

محسن پدرم

ببین عزیز اگه خونت حیاط داره؛ توی حیاطش آب سرکه بریز و دم در خونت یک تخم مرغ به نیت رفع سنگینی بگردون و پرتش کن تو کوچه چون من اینجوری احساس کردم خونتون رو

یک سبک قدیمی 

ولی اگه غیر از این هست خونتون؛ به پدرت بگو نذری که از دلش رد شده یا فکر میکنه از اون جواب نمیگیره رو انجام بده؛ چون جواب میگیره

بله خونه به فروش میره ولی در حالی که فکرش رو نمیکنین

حس ششمی میشه جواب سوالام بدی التماست میکنم ح چه حسی بهم داره جریان یلدا و ح چی بوده؟ چرا یلدا انقد پ ...

ببین بانو

من دقیق نتونستم متوجه بشم منظورت چیه اما چیزی که ازت دریافت کردم رو بهت میگم ان‌شاءالله که درست باشه

کاری به افرادی که گفتی ندارم

شما تو یک برهه از زمان گیر کردی که مطمئنی چیزی که میخوای رو داری ولی ممکنه ازت بگیرنش

خودت میدونی یک جای کار کسیکه روش حساب کردی میلنگه اما بازم میگی ممکنه خطا باشه

جدیدا شهوداتت قوی شده و فکر میکنی در رابطه با اون شخص توهم میزنی؛ نه اصلا اینطور نیست

تنها راهنمایی که میتونم بهت بکنم اینه؛ هیچ چیزی در هیچ زمانی اشتباه رخ نمیده. رازی که لو رفته فقط برای بینا شدنت هست نه آزمایش 

اسم اصلی خودت رو بگو

ترو خدا بگو...بهم اسمم گفتم ...ح عاشقمه یا نه