2777
2789
عنوان

همش گرسنمه

155 بازدید | 14 پست

امروز ظهر بیدار شدم یه پیشدستی و نصفی برنج خورشت خوردم و عصری هم یه پیشدستی و الان بازم گرسنمه

دیروز هم یه ساندویچ خوردم دوست داشتم یکی دیگه بخورم که نداشتیم شب نون پنیر خوردم من زیاد میخورم؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه به خاطر روزی ده دقیقه ورزش کردن باشه؟البته فکر نکنم مربوط باشه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

تاپیکم ترکید، در جواب کامنتت: حالا دیدی تحمیل یه چیزی چ حسی داره؟ افرین پس دیگه فضولی حجاب بقیه رو نکن فضول خانوم

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

منم گاهی اینجوری میشم،اصلا هم نمیدونم چراااااا

سیرمونی ندارم

فقط میدونم بخاطر استرس و اینا نیست، چون من استرس داشته باشم آبم از گلوم پایین نمیره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کربوهیدارت و قند بازی مقاومت به انسولین رو شروع میکنه و هی گرسنه میشی برو تو نت راجب مقاومت به انسول ...

باشه ممنونم