2789
ای وایولی عمر دست خدا هست و سیروز کبدی درمان داره الکل مصرف میکنن? اگر اره باید سریع قطعش کنن

نه اخه کبدش خیلی چربه از خودش چربی تولید میکنه.الکل مصرف نمیکنه

خیلیا گفتن که دکترا هرچی میگن راسته و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندتا کار لطفاً انجام بده 

حتما صبح ها آب جوشیده که ولرم شده،بهش بده 

آب سرد اصلا نخوره

آب ته حلق نریزه 

و چند کار دیگه،انشالله بسرعت خوب میشه 

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

چندتا کار لطفاً انجام بده حتما صبح ها آب جوشیده که ولرم شده،بهش بده آب سرد اصلا نخورهآب ته حلق نریزه ...

اصلا به حرف من گوش نمیده و کار خودشو میکنه

اصلا نتونستم درس بخونم همش دارم گریه میکنم

اصلا به حرف من گوش نمیده و کار خودشو میکنهاصلا نتونستم درس بخونم همش دارم گریه میکنم

باهاش صحبت کن،و بهش بگو که درمانش خیلی سادست،

من آدم میشناسم که کبدش چربیش۳ونیم بود،اما خدارو شکر راحت خوب شد

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

باهاش صحبت کن،و بهش بگو که درمانش خیلی سادست،من آدم میشناسم که کبدش چربیش۳ونیم بود،اما خدارو شکر راح ...

من با مامانم صحبت کردم هرچیزی که براش خوب بود و به مامانم گفتم بره بهش بگه.اونم نمیره بگه.بابامم اونجوری نیس به حرف کسی گوش بده و همیشه حرف حرف خودشه

من با مامانم صحبت کردم هرچیزی که براش خوب بود و به مامانم گفتم بره بهش بگه.اونم نمیره بگه.بابامم اون ...

😔😔😔😔