zzzz_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 1208 عنوان واییییی 45 بازدید | 7 پست بابام سیروز کبدی داره دکترا بهش گفتن تا ۲ سال یا شاید کمتر عمر میکنهحالم خیلی بده😭😭 1404/01/18 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rfa20 عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 201 ای وایولی عمر دست خدا هست و سیروز کبدی درمان داره الکل مصرف میکنن? اگر اره باید سریع قطعش کنن
zzzz_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 1208 ای وایولی عمر دست خدا هست و سیروز کبدی درمان داره الکل مصرف میکنن? اگر اره باید سریع قطعش کنن نه اخه کبدش خیلی چربه از خودش چربی تولید میکنه.الکل مصرف نمیکنهخیلیا گفتن که دکترا هرچی میگن راسته و...
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2079 چندتا کار لطفاً انجام بده حتما صبح ها آب جوشیده که ولرم شده،بهش بده آب سرد اصلا نخورهآب ته حلق نریزه و چند کار دیگه،انشالله بسرعت خوب میشه 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
zzzz_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 1208 چندتا کار لطفاً انجام بده حتما صبح ها آب جوشیده که ولرم شده،بهش بده آب سرد اصلا نخورهآب ته حلق نریزه ... اصلا به حرف من گوش نمیده و کار خودشو میکنهاصلا نتونستم درس بخونم همش دارم گریه میکنم
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2079 اصلا به حرف من گوش نمیده و کار خودشو میکنهاصلا نتونستم درس بخونم همش دارم گریه میکنم باهاش صحبت کن،و بهش بگو که درمانش خیلی سادست،من آدم میشناسم که کبدش چربیش۳ونیم بود،اما خدارو شکر راحت خوب شد 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
zzzz_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 1208 باهاش صحبت کن،و بهش بگو که درمانش خیلی سادست،من آدم میشناسم که کبدش چربیش۳ونیم بود،اما خدارو شکر راح ... من با مامانم صحبت کردم هرچیزی که براش خوب بود و به مامانم گفتم بره بهش بگه.اونم نمیره بگه.بابامم اونجوری نیس به حرف کسی گوش بده و همیشه حرف حرف خودشه
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2079 من با مامانم صحبت کردم هرچیزی که براش خوب بود و به مامانم گفتم بره بهش بگه.اونم نمیره بگه.بابامم اون ... 😔😔😔😔 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹