2777
2789

خواهرمن پسرش به آزمایشی داد که مشکوک بود به عدم کارکرد اندام تناسلی اش 

منم براش خیلی ناراحت بودم تا جوابش بیاد اصلا دل و دماغ نداشتم بعد چند روز که جوابش اومد یه شب که دوس داشتم با شوهرم هم خ وا ب ی داشته باشم روش رو برگردونم و گفت می‌دونی من چند روزه دلم هوای تو رو کرده بود تو زندگی ممکنه یه بلا و اتفاقی برای آدم پیش بیاد ولی نباید همه‌چیز رو برداره کنار 

منم این تو دلم مونده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه‌م دختر بود شوهرم گفت پسر که نیست فامیلیمو به ارث ببرههمش هم عذرخواهی کرد ولی من نتونستم ببخشمش

شوهر من تو دعوا گواهی بکا*رتم رو گفت معلوم نیست کدوم دکتر رفتی و فلان🥲 بعدش خیلی معذرت خواهی کرد ولی از اون موقع اصلا یادم نمیره حرفش

برا اولین تولدش ایرپاد گرفتم گفت مال خودم ینی قبلیه بهتر بود... بعد شروع کرد معذرت خواهی ک با پدرم دعوا شده بود و سر تو خالی کردم و اینا

قلبم خیلی شکست

بچه‌م دختر بود شوهرم گفت پسر که نیست فامیلیمو به ارث ببرههمش هم عذرخواهی کرد ولی من نتونستم ببخشمش

دوستمم بارداره 

شوهرش ب شوخی گفته من ک حواسم بود مال من نیست

چرا مردا اینطوری شدن😔

با خودش دکتر نرفتی؟

نه

خودم رفتم

ولی الانم بهش میگم خیلی ناراحتم از اون قضیه میگه من بهت گفتم دکتر لازم نیست و دوست ندارم بری

نبایدم میرفتی

ولی اون شب تو دعوا یهو اینو گفت ولی فورا عذرخواهی کرد🥲