2821
2789
نه عالیه دعاکن منم این ماه بعد دوسال اقدام حامله شم دیگ

انشاله عزیزم به زودی باردار بشی،نا امید نباش من بعد از ۳انتقال منفی این ماه طبیعی باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز آزمایش دادم خداروشکر بالا رفته بود

عزیزم 😭😭😭😭 نمیدونم چی بگم تو چشمام پر از اشک شد 😭😭😭 نمیدونم کدوم عزیزی هست که بهم پیام داد نوشته که خدا بهش نظر کرد و باردار شد چه زود دعاتون مستجاب شد

امروز آزمایش دادم خداروشکر بالا رفته بود

عزیزم خییییلی خیلی برات خوشحال شدم و به معجزه خدا ایمان آوردم یادته منو ؟ یه تاپیک زده بودی گفته بودی فردا تکلیفم مشخص میشه بعد منفی شدی گفتم انتقال بده گفتی فقط ۲ تا داشتم اونم منفی شد منم گفتم انشالله خدا از خزانه غیبش بده به حق حضرت قاسم و امام حسن 😭 الان یه خانوم بهم پیام داد که دعات گرفته خدا میخواسته اون خانوم بیاد تاپیک شمارو بخونهو به من خبر بده واگرنه من از کجا میخواستم خبر دار بشم که خدا لطف کرده و شما مادر شدی واسه من همه اینا معجزه هست توروخدا برام دعا کن با اولین انتقالم مثبت بشم 😭 خیلی دلم گرفته دلم میخواد به آرزوم نزدیک بشم

خداروشکر 😍 برای ما هم دعا کن خدا سورپرایزمون کنه

ممنون عزیزم،انشاله بزودی برای همه دوستان،اگه خدا منو قابل بدونه برا همتون دعا کردم ، به امید خدا ،بزودی خبر بارداری همتون توی این تاپیک گذاشته بشه❤️

عزیزم خییییلی خیلی برات خوشحال شدم و به معجزه خدا ایمان آوردم یادته منو ؟ یه تاپیک زده بودی گفته بود ...

سلام عزیزم اره اتفاقا دیشب داشتم تاپیک هایی که زدم و میخوندم پیام شمارو خوندم،به همسرم نشون دادم گفتم دعاهای این خانم برام مستجاب شد،خواستم امروز بیام بهت پیام بدم اما انقدر کار داشتم امروز که یادم رفت،انشاله که خدا بزودی جواب قلب مهربونتو بده، به امید خدا که انتقالت مثبت میشه وجواب  دل پاکتو میگیری،وقتی تو با قلب پاکت برای دیگران خوب میخوای ،مطمئن باش خدا چند برابر بهت میبخشه❤️❤️منتظر خبر مثبت شدن انتقالت هستم😍

سلام عزیزم اره اتفاقا دیشب داشتم تاپیک هایی که زدم و میخوندم پیام شمارو خوندم،به همسرم نشون دادم گفت ...

فدای تو و ممنون از این همه انرژی مثبت و تعریفی که ازم میکنی خیلی بهم روحیه دادی و خوشحال شدم دعای خیری برات انجام دادم و خدا شنیده ممنون عزیزم الهی آمین انشالله با خبرای خوش میام تا ۱ ماه دیگه

فدای تو و ممنون از این همه انرژی مثبت و تعریفی که ازم میکنی خیلی بهم روحیه دادی و خوشحال شدم دعای خی ...

فدای تو عزیزم،تنها کاری که ازم بر میاد برات دعا کنم واز خدا بخوام همون طور که با دعای شما دلم من شاد شد ،دعاهای منم مستجاب کنه وانتقالت مثبت بشه دوست مهربونم❤️❤️❤️

فدای تو عزیزم،تنها کاری که ازم بر میاد برات دعا کنم واز خدا بخوام همون طور که با دعای شما دلم من شاد ...

ووی چقدر ذوق کردم 🥰 مطمئنم خدا هم خوشش اومده دست رد به سینت نزنه هیچ وقت😍 الهی آمین

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش