2777
2789
شادیت همیشه پایدار انشالله😘

چقدر دعاتون فشنگ براورده شد. گفتين ايشالله به حق اين ماه عزيز همين ماه باردار ميشي طبيعي. و شد. چقدر نفس شما حق بود. ايشالله دامنتون سبز بشه به زودي عزيزم.

براي منم دعا كنيد 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم اره اتفاقا دیشب داشتم تاپیک هایی که زدم و میخوندم پیام شمارو خوندم،به همسرم نشون دادم گفت ...

عزيزم سلام اميدوارم كه خوب باشي.من خرداد ماه اين تاپيك رو خوندم اينكه بعد از انتقال منفي باردار شدين و چقدر خوشحال شدم براتون. يه خانومي با كاربري جيگر هم بهتون گفته بودن براتون دعا ميكنن كه اين ماه طبيعي باردار بشين. منم همون خرداد براتون پيغام گذاشتم كه انتقال منم منفي شد برام دعا كنيد. و يه خبر خوب دارم الان. من تير ماه طبيعي باردار شدم و فقط ميتونم بگم كه معجزه واقعا حقيقت داره. چقدر نفس بعضي ها حقه و مثبت هستن. شما و اون دوست عزيزم خيلي حق بود. مدتي بود كه ميخواستم بيام و اين موضوع رو بهتون خبر بدم ولي الان فرصت شد. 

عزيزم سلام اميدوارم كه خوب باشي.من خرداد ماه اين تاپيك رو خوندم اينكه بعد از انتقال منفي باردار شدين ...

سلام عزیزم ای جانم خدارو صد هزارمرتبه شکر😍😍😍،انشاله بسلامتی بغلش کنی ،وقتی خدا بخدا معجزه کنه میشه درست مثل معجزه من و شما،راستی اون خانمم با کاربری جیگر بارداره انتقال جنینش مثبت شد😍

سلام عزیزم ای جانم خدارو صد هزارمرتبه شکر😍😍😍،انشاله بسلامتی بغلش کنی ،وقتی خدا بخدا معجزه کنه میش ...

واقعا راس ميگي، واي خداروشكر خدارو هزار بار شكر. چقدر شما دو نفر خوب و نازنين هستين. اگر  احيانا بهش پيغام دادين بگو دعايي كه كرد و انرژي كه داد رو فراموش نميكنم همچنين شما. هميشه شاد باشين عزيزم و به سلامت ني ني رو بغل بگيريد.❤️❤️❤️

واقعا راس ميگي، واي خداروشكر خدارو هزار بار شكر. چقدر شما دو نفر خوب و نازنين هستين. اگر احيانا بهش ...

ممنون عزیزم ،باشه عزیزم حتما بهش میگم،انشاله خودت هم بسلامتی نی نیتو بغل کنی ،جنسیتش معلوم نشده هنوز؟

شادیت همیشه پایدار انشالله😘

سلام عزیزم تبریک میگم مادر شدین😍

پیاماتونو الان دیدم حالم یطوری شد منم تازه پانکچر شدم و قراره چند وقت دیگه انتقال بدم لطفا برای منم از خدا فرزندان سالم و صالح و زیبا بخواین 🥲❤️

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
سلام عزیزم تبریک میگم مادر شدین😍پیاماتونو الان دیدم حالم یطوری شد منم تازه پانکچر شدم و قراره چند و ...

مرسی عزیزم قربان شما😘 همش لطف و معجزه الهی هستش انشالله لطفش شامل حال همه بشه 😘 انشالله عزیزم بسلامتی خدا بهت سلامتی بده انشالله خدا با اولین انتقال اول بهت یه فرزند سالم صالح و زیبا مادرت میکنه😍🥰

مرسی عزیزم قربان شما😘 همش لطف و معجزه الهی هستش انشالله لطفش شامل حال همه بشه 😘 انشالله عزیزم بسلا ...

قربون دل مهربونت الهی امین 🥺❤️

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
عزیزم خییییلی خیلی برات خوشحال شدم و به معجزه خدا ایمان آوردم یادته منو ؟ یه تاپیک زده بودی گفته بود ...

سلام عزیزم الان دیدم که دعا کردی و خودتم مادر شدی برا منم دعا کن یه روز قبل انتقال مریض شدم و سرفه بدی داشتم مثبت بشم