2777
2789
عنوان

خانمهای جوش جوشی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست
خیلی دلم میخواست ی چیزی بگم که کمکت کرده باشه اما اوضاع خودمم زیاد تعریفی نیست

:)

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا نه آخرین سری ۱۲۰ گرفتم دخترمن پوستش پرجوش بود چندتا دکتر پوست بردم آخر این روش نتیجه داد

تاپیک قبلی مو بخون عزیزم 

هر چی میزنم بی فایدس همه چی فیک شده 

یه پانژل صورت بگیر با یه ورق نورم اسکین ۱۰ پوستت صاف میشه

نورم اکسین بدون نسخه میدن؟من تقریبا همه جوشام رفتن ولی لک خیلی دارم ن لک تیره ها لک قرمز ک جای جوش بودن نمیدونی چی مصرف کنم خیلی خسته شدم و هزینه کردم 

عزیزم نورم اسکین همون راکوتان روزی چند تا بخورم

شماره ۱۰ روزی یدونه بعد ناهار با معده پر.انقدر اینجا گفتن من از متخصص پوست پرسیدم گفت بهتر توجمع هاتون درمورد چیزایی که اطلاعات ندارید صحبت نکید با حالت تشر 

سلام جوش جوشی🤚

سلاامم

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊