2777
2789
عنوان

امروز همکارم

724 بازدید | 64 پست

یهو اومد گفت آقای طباطبایی اسم کوچیکتون چیه؟بعد یکی دو ساعتم اسم مادرمو پرسید

الان توی اینجا بعضی از کاربرا گفتن میخواد دعا بگیره

مطمئنید؟😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب آره دیگه برا دعا جادو گرفته

تو نمیدونی اسم مادرو برا چی میخوان؟؟؟ ؟؟

چه حرکت ضایه ای زده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

حالا یا دعا میگیره یا میخواد همین طالع بینی ها نتی استفاده کنه.

خدا بخیر کنه.

۴ قل و آیت الکرسی زیاد بخون

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آقای طباطبایی کار تمام شده دیگه فقط لطف کنید منم عروسی دعوت کنید یه ۵.۶ سالی هست عروسی نرفتم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…