2777
2789
عنوان

خانمهای جوش جوشی بیان

163 بازدید | 28 پست

شما وقتی جوش میزنه صورتتون 

بدون اینکه جوش رو زخم کنید 

چی میزنید به جوش که از بین بره و جاش نمونه ؟ 

من تا جوش رو زخم و خالی نکنم نمیره 

اگر محصولی پمادی صابونی سراغ دارید بفرمایید

صورتم پر جوشه همش گریه میکنم از بس زشتم..۱۷ سالمه

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکنومیس بگیر زودتر جوشو به مرحله اخر میرسونه جاشم نمیمونه فقط موارد مصرف و ایناشو رعایت کن توش تروتینویین داره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

😂😂زهرا هستم یک عدد جوش جوشی جوشامم اصلا نمیرن خیلی بهم وابستن

😂😂😂منمم

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

منکه هر کدوم زخم و خالی میکنم زودتر ردش میره

نکن جاش میمونه

یه پانژل صورت بگیر با یه ورق نورم اسکین ۱۰ پوستت صاف میشه

اینا چین...

اینا چین...

پانژل پماد باید خیلییی کم روی جوش ها بزنی قبل خواب بعد اینکه با فوم صورتت شستی تا صبح خشکش می کنه زیاد بزنی پوست میسوزونه اون یکی هم قرص برای جوش ممکن اول برون ریزی کنی بعد مثل آیینه میشه مصرفش هم روزی یدونه بعد ناهار 

پانژل پماد باید خیلییی کم روی جوش ها بزنی قبل خواب بعد اینکه با فوم صورتت شستی تا صبح خشکش می کنه زی ...

اوه