2777
2789
عنوان

کسی هست پنج ماهه بینی عمل کرده باشه

107 بازدید | 14 پست

بعد مثل مال من گنده و کشیده هست؟ چندبارم کورتون زدم دیگه اینجوره الان .میگن تا یک سال طول میکشه ورم بره جا بیوفته و بره عقب تر . نگرانم . نمیدونمم گوشتی بوده یا استخوانی شایدم ترکیبیه. و اینم بگم  شکسته بود عید پارسال و انحراف پیدا کرده بود که عمل کردم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوستم ۴ یا ۵ ماه عمل کرده نه باد کرده نه هیچی

اره برا بعضی میبینی خیلی قشنگ ورمم نداره . برا یکی از دوستامم زمان گذشته الان خیلی قلمی و قشنگ .میگه اون موقع مال اونم ورم میکرده .چی بگم والا نگرانم

اره برا بعضی میبینی خیلی قشنگ ورمم نداره . برا یکی از دوستامم زمان گذشته الان خیلی قلمی و قشنگ .میگه ...

اره دوستم حتی کبودم نشد 

ولی شما برین پیش دکترتون که مطمعن بشید و دیگه نگران نباشید

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
پس احتمالا همینه ورمشو میگیره منم دیگه بزنم یه مدت میزدم بهتر شده بود😢دعا کن کلا خوب شه

اره گلم همیشه بزنه حداقل تا یکسال باید چسب بزنی نگران نباش تو هر کسی متفاوت هست علائم 

ایشالله که کلا خوب میشی نگران نباش

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
اره گلم همیشه بزنه حداقل تا یکسال باید چسب بزنی نگران نباش تو هر کسی متفاوت هست علائم ایشالله که کلا ...

ممنونم از دلداریت عزیزم ان شاالله درست شه😥 خانوادم که ممکنه بگن جایی مهمونی میریم چسب نزن منم احترام میزارم نمیزنم بعد بقیه میبینن میگن طبیعیه منم میگم بابا الان ورمه این اصلا فرمش نیست . حتی مادرم میگه همینجور خوبه نگو دیگه کوچیکش کنه 🙁

اول اناناس بخورمنی ک سه چهارسالع عمل کردم ورم داره وهنوز پوست بینی جوش نخورده واسه ورمش بهت گفته شست ...

ممنونم اوايل قرص اناهيت هم ميخوردم . الآن كه پنج ماه گذشته شست و شو رو برا الان نميدونم اما گفت ممكنه ترشحات باعث ورم شه . با پماد و گوش پاك كن گفت درست كن .ولي اسپري هم داده برا ابريزش و اينا اگه باشه. و اينكه چند بارم كورتون زدم . امشب ديگه اومدم چسب زدم اخه مدت كوتاهي نميزدم . واقعا سه چهار ساله عمل كردي هنوز ورم داره عشقم؟ يسوال اين راسته كه بهم ميگن الان فرمش مشخص نيست؟ يعني بعدا ممكنه قلمي بشه و فرمش عوض شه و قشنگ؟؟؟