2777
2789
عنوان

چیکار کنم

99 بازدید | 19 پست

مادرم به خاطر جدایی از نامزدم باهام قهر کرده 

از نامزدم یک هفته است جدا شدم 

عقدمون این هفته بود 

مادرم خیلی عصبی شد 

برگشت بهم گفت پول اجاره خوابگاهتم خودت میدی 

تو خودت عقل کل شدی 

پولشم خودت بده 

باید درس بخونم ولی این وضعیتمه 

به کی بگم 

چرا بهم زدی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نمیبخشه اینجور پدر مادراییو که اصلا حمایتگر نیستنجاشونو که تنگ نکرده بودی حتی تو تقدیر بوده جدا ...

الان سره ماه برسه نمیدونم میخوام چیکار کنم 

خشک شدم توی پوست خودم 

خانواده اش براش مهم تر بود چند تاپیک قبلم نوشته بودم داستان زندگیم

کار خوبی کردی ببین من فامیلمون سر همین ازدواجشو بهم زد همه قضاوتش کردن از جمله من ولی الان ک اومدم تو زندگی میبینم واقعا کارش عاقلانه بود مامانت اشتب میکنه ولی اگر میرفتی تو زندگی مادرشوهر و خواهرشو پدرشوهرو همشون زجرت میدادن عذابت میدادن

فکر نکنم حتی جواب زنگمم نمیده میگه ابرومو بردی حالا که زندگی خودته خودت تصمیم میگیری اینم تصمیم بگیر

الان باهات لج کرده مامان بابای منم اگ میذاشتن من جدا مبشدم همونموقع الان اینقد دل شکسته نبودم الان مامان شوهرم هرچی از دهنش در میاد ب من میگه شوهرم فقط میگه ب من چه

الان یک هفته است از اون ماجرا میگزره مادرم هنوز جوابمو نمیده

خواهری برداری کسی روش نفوذ داره حرف بزنه نرمش کنه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

الان باهات لج کرده مامان بابای منم اگ میذاشتن من جدا مبشدم همونموقع الان اینقد دل شکسته نبودم الان م ...

😢

میفهمم واقعا اونم اسنجوری بود من توی بیمارستان بودم نیومد یک سر بزنه بهم 

برادرم راضیش کرد که کمکم کنه بهم بزنم الان به اون میگم میگه من بیشتر از این ازم بر نمیاد

خودت خوابگاهی نمیتونی بری خونه باهاش حرف بزنی

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏