2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 69 پست
ببین خدا شاهده به جون بچم منم مثل تو با یه پسر دوست بودم هفت سال هر جا بگی با هم رفتیم ، شب و روزمون ...

دلم آروم شد.شما اولین نفری هستی که میشنوم ۷سال مث من عاشق بودی و نشد.تا حالا همه ۲سال ۴سال بودن هیشکی ۷سال نبود همش گفتم چه خفتی رو تحمل کردم .خداروشکر ک خوشبختی عزیزم

پاشو جمع کن غصه خوردن یه دوش بگیر بگو من کسی رو از دست دادم که عاشقم نبود اما اون کسی رو از دست داد که عاشقش بود و هفت سال منتظرش بود و باعث پیشرفتش شد اون ضرر کرده نه تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان شوهره من یه مرده دهن بینه با من خوب میشه قربون صدقم میره وقتی میره خونه مامانش برمیگرده حتی نگاهمم نمیکنه منم میگم خدا مگه من چیکار کردم ؟دیوونه میشم بعدا میفهمم مادرش گفته چرا زنت نیومده آشپزخونه مارو مرتب کنه یا چرا کفش خریده و...... حالا خوبه پولشم خودم میدم.بخدا جونم به لبم اومده.۹ ماهه تو خونه غذا نمیخوره تازه فهمیدم چون مادرش گفته نکنه زنت چیزخورت کنه و از ما سرد بشی تا این حد.منم همش تنهام.

عزیزم الان شوهره من یه مرده دهن بینه با من خوب میشه قربون صدقم میره وقتی میره خونه مامانش برمیگرده ح ...

خیلی ناراحت شدم.برات دعا میکنم عزیزم خدا مشکلتو حل کنه

ناراحت نشو, این روزا میگذره, یک سال بگذره تو میگی خدایا شکرت و اون پسره میگه خدایا ببین چقد احمق بودم از دست دادمش. اینو مطمئن باش شاید ازدواج کنه, ولی یه روز پشیمون میشه. 

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..

عزیزم من بهت قول میدم خوشبخت میشی و خدا دوستت داشته که نذاشته به اون پسر برسی بهت درخواست دوستی ممیدم قبول. ککن اگهخواسستی باهام درددل کن راهنماییت ممیککنم سوالی داشتی بپرس