2777
2789
عنوان

اگر شخصی تورا علنی وآشکار مورد تمسخر قرار داده بیاد داخل عزیزم🙂🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاکسازی کن ذهنت رو باید ذهنیت خودت تغییر بدی

از اولین همین بوده 

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

کاش مادرمنم نصف مهربونی اسی رو‌داشتلعنت به این خانواده و این دوستا و....

فدای محبت شما عزیزم از خداوند تمنا دارم مشکل شمارا حل کنه ودلتون آروم بگیره ولبتون فقط بخنده چشم بد هم کور بشه🤗🌷

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

آبرو بردن خدا چطوری جوابشون داده

خیلی اتفاقات میوفته براشون قرار نیست شما باخبر بشی اونا جواب کارشون را میگیرن دیر وزود داره اما سوخت سوز نداره برای شما عزیزم

دوستم برام ارزش قائل نشده بعد انگار من بهش بدی کردم بی محلی میکنه😐اسکله به نظرتون؟

من نمیدونم ایشون چطوری هستن دوستت اما شما برای خودت ارزش قائل باش مطمئن باش آدم ها همیشه دنبال چیز های گرانبها هستن تو هم اون الماسی باش که میدرخشه اما دست یافتن بهش خیلی سخته🌷

نمیگیرن مطمئنم چون همش دست به یکی میکنن دوستی شون محکم تر میکنن

ببین قاضی خداست اینو همیشه بدون باش... این ها همشون بنده همون خداوند بالاسرت هستن همشون یک روزی رفتنی هستن چون فناپذیر هستن دلت شکسته ازشون فاصله بگیر بسپار به خدای یگانه دلت را بزرگ کن وصبرت زیاد وبگو بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه 

خیلیه

من از خدا میخام پناهت خدا بشه وپناهگاهت هم خدا برات اَمن بسازه به دلت آرامش بده وهمه استرس ها تنش ها ازت دور بکنه وبه چشمات نور ببخشه به لبت لبخند بده وقلبت پر از مِِهر کنه وذهنت را آروم کنه ودرد هاتو درمون کنه غم هاتو ازت دور کنه ودر سبز را برات باز کنه پشت اون در برات رزق روزی باشه وامنیت وآرامش🌷