2777
2789
قد متوسطپوست سفیدچشمات قهوه ای تیره تقریبا درشتیکم مودیمهربون و شاید یکمم مظطرب

کامل درست گفتی عزیزم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

حس جواد بهم چیه؟؟کی اقدام داره؟؟

ببخشید تو را خدا اینو نمیتونم بگم راجب قیافه استعداد و اینجور چیزا میتونم بگم اما روابط چون با احساسات ادما در ارتباطه میترسم باعث ناراحتی کسی بشم😔❤بازم شرمندتونم  

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟😅فکر میکردم دیگه حس ششم از بین رفته

پس اخلاق و ظاهر جواد بگو

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

پس اخلاق و ظاهر جواد بگو

یکم انگار مودیه یه روز گرم صمیمی یه روز خنثی و سرد در ظاهر مغروره اما باطنش مهربونه و خوش ذوق غالبا کم حرف و اروم و درونگرا ظاهری قد بلند موها و چشمای مشکی و انگار که شما چشمای این اقا رو خیلی دوست داری و چهره نسبتا جذابی هم انگار داره 

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
یکم انگار مودیه یه روز گرم صمیمی یه روز خنثی و سرد در ظاهر مغروره اما باطنش مهربونه کم حرف و اروم و ...

همش درست گفتی 🥹کاش میتونستی حسش هم بهم بگی 

ببخشید تو را خدا اینو نمیتونم بگم راجب قیافه استعداد و اینجور چیزا میتونم بگم اما روابط چون با احساس ...

بنطرت احتمال بارداری کدوم ماه برام بیشتره؟ ممکنه اردیبهشت پریود نشم و بفهمم ک باردارم؟ بنظرت احتمال بارداری کدوم ماه برام بیشتره؟ 

یکم انگار مودیه یه روز گرم صمیمی یه روز خنثی و سرد در ظاهر مغروره اما باطنش مهربونه و خوش ذوق غالبا ...

فقط بگو آینده داریم باهم یا نه؟

ببخشید تو را خدا اینو نمیتونم بگم راجب قیافه استعداد و اینجور چیزا میتونم بگم اما روابط چون با احساس ...

بنطرت احتمال بارداری کدوم ماه برام بیشتره؟ ممکنه اردیبهشت پریود نشم و بفهمم ک باردارم؟ بنظرت احتمال بارداری کدوم ماه برام بیشتره؟ 

حس میکنم دوست داره ولی نمیدونه چطور بگه از احساس شما مطمئن نیست

عزیزم منم میگی لطفا

حست میگه برمیگرده ارتباط مجدد باهام میگیره؟

دیدار داریم که به صحبت ختم شه؟

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.