2777
2789
عنوان

از دیشب بعد مهمونی غم نشسته رو دلم

186 بازدید | 8 پست

۸ ماه پیش زانوم دررفت عمل کردم

از شب قبلش بدن درد داشتم از صبح هم سرپا بودم

با ۴ تا مسکن رو پا بودم

بعد همه گفتن عععع میلنگیی؟؟خوب شده بودم🥲

کلی گریه کردم مامانم بعدش پرید بهم حقته مگ بهت نمیگم تو خونه کار کن پات امادگی مهمون داشته باشه😐

مجردم تمتم ایندم حس میکنم نابود شده

قلبم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش جلسات فیزیوتراپی تو میری؟یواش یواش تو خونه راه برو هرروز زیادش کن روزی چند دقیقه بیشتر راه برو 

الان خیلیا زانو و پا هاشونو عمل کردن زود راه افتادن باید زمان بدی تو که جوونی فرصت بده برو فیزیوتراپی حتما 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
نگران نباش جلسات فیزیوتراپی تو میری؟یواش یواش تو خونه راه برو هرروز زیادش کن روزی چند دقیقه بیشتر را ...

فیزیو تراپی ام خیلی وقته تمام شدع

راهم خیلییی میرم دیروز برام عجیب بود چرا اینجوری شدم

فیزیو تراپی ام خیلی وقته تمام شدعراهم خیلییی میرم دیروز برام عجیب بود چرا اینجوری شدم

بعد فیزیو بهتر نشدی؟ی مشورتی برو با دکترت بکن حتما بگو چرا اینجوری شده اون بهتر راهنماییت میکنه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

خوب میشی به مرور مامانت هم نگرانته اینطور گفته 

ولی فیزیوتراپی یا ورزش یا هرچی دکتر کفته انجام بده تا زودتر خوب بشی 

بابای من سال پیش تادون پاشو با اره زد .دکتر گفت این تا اخر عمل لنگ میزنه باید باهاش کنار بیاد 

ما به پدرم نگفتیم 

الان خوب خوب شده اصلنم نمیلنگه

خوب میشی به مرور مامانت هم نگرانته اینطور گفته ولی فیزیوتراپی یا ورزش یا هرچی دکتر کفته انجام بده تا ...

فیزیو کلا ۱۰ جلسه نوشت گفت دیگ نیاز نیست

منم دیگه لنگ نمیزدم دیشب اینجوری شدم همه فهمیدن