2777
2789

کسی می‌شناسه توروخدا معرفی کنید دخترم هشت سالشه سال پیش آندوسکوپی شد فهمیدیم که میکروب هیلکوباکتر و گاستریت مزمن خفیف داره الان یکسال تحت نظر فوق تخصص گوارش ولی خوب نمیشه بهتر ولی درمان نه کلی 

دکتر سمت شرق تهران باشه بهتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم دخترت چیه

دل‌درد دور ناف داشت و هر چند ماه یکبار استفراغ شدید که یک روز طول می‌کشید اشتهای کم وزن گیری کم آب خیلییییی زیاد میخورد و دل درد تقریبا هر روز داشت ولی اینجوری نبود که دکتر بخواد می‌گفت مامان دلم درد می‌کنه یدفعه پامیشد می‌رفت سراغ بازی البته دوسه بار به دکترای مختلف گفتن هی میگفتن عادیه هیچی عادیه عادیه بچه گاستریت مزمن گرفت

من فقط میدونم باید کل خانواده آزمایش بدید و درمان بشین و حتی کسایی که خیلی خونشون میری و باهاشون خود ...

می‌دونم خودمون درحال درمانیم ولی مثلاً مامانبزگاشو چجوری ببرم بابای خودمو خیلی اطرافمون دارن 

منم بچم آب خیلی زیادی میخوره و تقریبا هرروز میگه دلم درد میکنه اما استفراق و یبوست نداره و موقع دل دردش بره دشویی دیگه حرفی از دل درد نمیزنه یعنی ممکنه این بیماری را داشته باشه ؟؟

یبوست شدید که اگه غذای فیبر دار بهش ندم دفع نداره .غذا هم کم میخوره وزنش هم پایینه.بعضی وقت ها دفع ن ...

شمارهم حتما یه متخصص ببر بخدا من که چشمم ترسیده همه میگفتن چیزیش نی بچه ماشاالله همه چی میخوره آنقدرهم به دکترای گفتم بی انصافا نکردن یه آزمایش هلیکو باکتری بنویسند 

می‌دونم خودمون درحال درمانیم ولی مثلاً مامانبزگاشو چجوری ببرم بابای خودمو خیلی اطرافمون دارن

اونا رو نمیتونی ببری باید بعد این رعایت کنین قاشق دهنشون و.... رو نزنن تو غذا یا با دست مثلا شیرینی بر میدارن شما از اونطرف ظرف بردارید یا خونشون سالاد وسبزی نخورید   باکتریه از طریق دست آلوده و دهان منتقل میشه 

منم بچم آب خیلی زیادی میخوره و تقریبا هرروز میگه دلم درد میکنه اما استفراق و یبوست نداره و موقع دل د ...

وقتی هر روز میگه دلم درد می‌کنه ببر آزمایشگاه بگو فقط آزمایش هلیکو باکتری بده برابچت مدفوع هزینه آیی هم نداره اگه همون اول درمان بشه مثل مال دختر من نمیشه آنقدر بچم اذیت شد 

اگر منفی شد که خدا و شکر شاید یکم اسید معده بالا باشه فقط حتمااا دوهفته هیچ چرک خشکنی نباید خورده باشه برای ازمایش