2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی واسه اثبات عشقشم شده میتونه اینکارو کنهاین کلا عقده ایه و کینه ای مغرورم هست ب شدتاز اوناس حرف ح ...

ردش کن بره لیافتتو نداره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

آدم چی میشه واسه عشقش زانو بزنه؟من بخاطرش خودمو بارها کوچیک کردم!

عزیزم هیچوقت برای هیچکس شخصیتت کوچیک نکن،وقتی خودت کوچیک کنی دیگران هم کوچیک می‌بینند!

بعدم چند بار گفتم هر چیزی باید از دل باشه،اصلا اگر از دل نباشه و نمایشی باشه به دل نمیشینه

وقتی شما به یه نفر میگی زانو بزن برام دقیقا دست روی غرورش گذاشتی،بعضیا راحت غرورشون میشکنن،اما بعضیا نه

آدم باید عزت نفس داشته باشه

حتی اگر آقا هم به هر دلیلی کاری از خانم بخواد که کوچیکش کنه درست نیست و خانم نباید قبول کنه،این دو طرفه س،زن و مرد هم نداره

زن و مردی که همدیگرو بخوان به هم پرو بال میدن،همدیگرو بزرگ میکنن و بالا میبرن ،کوچیک نمیکنن

البته این نظر و فکر منه،به هرحال من خیلی از شما بزرگترم ،شاید عقایدمون باهم جور نباشه،اما قطعا به سن من برسی نظرت با الانت عوض میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....