2777
2789
چرا باید زانو بزنه خواستگاری کنه؟چرا شما باید این حرف بزنی که همچین جوابی بگیری؟منم جای اون پسر بودم ...

چ ربطی داره

شوهر من انقد مغرور و جدیه خیلی دیدم دخترای خیلی که حالا دوس دارن این سبکی خیلی همش میگن فلانی اینطوره

ولی دقتی میخواست از من خواستگاری کنه هم زانو زد

هم وقتی حلقه دستم کرد دستمو بوسید

این قدرت میده به من

که چنین مردی پیش من چنینه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

پسرای عوضیبخدا پسری ک بخادت زانو میزنه رو چشماش میزاره تورواینا ادای خوبارو در میارن

قطعا

وظیفشه اصلا

مردارو همین زنای بیچاره هار کردن

انقد گشنه شوهر شدن

هرکیو میبینن شل میشن

کامنتارو ببین دیکه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی دارهشوهر من انقد مغرور و جدیه خیلی دیدم دخترای خیلی که حالا دوس دارن این سبکی خیلی همش میگن ف ...

ایجانم خوشبخت باشید❤️

مرد عاشق همینه❤️چشم حسوداتون کور

نخیرم من نگفتم زوریب شوخی گفتم ببینم چی میگهکسی ک عاشق باشه جونشم میده اینستا ندارم و نمیرم

منم همین میگم،کسی که واقعا طرف مقابل بخواد هرکاری میکنه،نیاز به گفتن نیست حتی به شوخی!بعضی شوخیا قشنگ نیست

در ضمن من نگفتم شخص شما از اینستا یاد گرفتید،منظورم کارهایی بود که تو جامعه باب شده و همه تکرار میکنن

تا چند سال پیش یه آقا خیلی شیک میتونست به یه خانم پیشنهاد ازدواج بده،الان میگن باید زانو بزنه،دستمون ببوسه و حلقه بده!!این کارا چه معنی داره؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
منم همین میگم،کسی که واقعا طرف مقابل بخواد هرکاری میکنه،نیاز به گفتن نیست حتی به شوخی!بعضی شوخیا قشن ...

من انتظار زانو نداشتم

فقط خواستم ببینم جوابش چیه

متوجه شدم که خیلیم خواهان من نیست

منم دیگه غلط کنم رو این حسابی باز کنم

منتظر میشم بهترش بیاد سراغم

چ ربطی دارهشوهر من انقد مغرور و جدیه خیلی دیدم دخترای خیلی که حالا دوس دارن این سبکی خیلی همش میگن ف ...

خب همسر شما دوست داشته و قلبی این کارو کرده،ولی وقتی به طرف مقابل بگی زانو بزن برام اصلااا قشنگ نیست

هرکس برای خودش شخصیتی داره که باید بهش احترام گذاشت

من انتظار زانو نداشتمفقط خواستم ببینم جوابش چیهمتوجه شدم که خیلیم خواهان من نیستمنم دیگه غلط کنم رو ...

ان شالله بهترین نصیبت بشه عزیزم

ایجانم خوشبخت باشید❤️مرد عاشق همینه❤️چشم حسوداتون کور

قربون تو

امیدوارم تو ام با یه مرد واقعی اوکی شی⭐️

خب همسر شما دوست داشته و قلبی این کارو کرده،ولی وقتی به طرف مقابل بگی زانو بزن برام اصلااا قشنگ نیست ...

نه زشت نیس

من همش میگم دستمو ببوس😂😔

نه زشت نیسمن همش میگم دستمو ببوس😂😔

عشقتون پایدار  

ولی من همچنان روی حرف خودم هستم،حرف استارتر خوب نبوده حتی به شوخی

قضیه زن و شوهر فرق داره

عشقتون پایدار ولی من همچنان روی حرف خودم هستم،حرف استارتر خوب نبوده حتی به شوخیقضیه زن و شوهر فرق د ...

نمیدونم ولی قطعا این مرد ادم درستی نیس

خیلی بی ادب و پرروعه