2777
2789
عنوان

غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 77 پست
آره ولی اکثرا تنبلی میکنم نمیخونم😑

عزیزم شما که غسل نمیکنی اون بعضی مواقع هم که میخونی قبول نیست 

همسرتون هم بلد نیست غسل رو؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
وای من نمیدونستم میشه بهم بگی چجوری هستش

برو تو نت سرچ کن نحوه ی غسل جنابت که واسه بعد رابطه است...و نحوه ی غسل حیض که واسه پاک شدن پریوده...قشنگ توضیح میده

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خانوما نمیدونستن ایشون حالا دلیلش هرچی ک بوده الان میخوان یاد بگیرن و انجام بدن هیچ اشکالی هم نداره خدای ما انقدر بخشنده هست که نادیده بگیره تروخدا اینجوری حرف نزنید

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐
مرسی عزیزم تا امروز نمیدونستم خدا روزی دنیا و اخرتت بده گلم

بازم عزیزم نت سرچ کن ک دقیق و کامل بخونی یهو من چیزی از قلم ننداخته باشم

خواهش میکنم عزیزم مرسی از دعاهات😘😘😘😘😘

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐
نه من حموم ساده می رم نیت چیزی نمیکنم

عزیزم نیت این نیست ک تو بگی من غسل  فلان میکنم و... همین ک اگه حین غسل کسی ازت بپرسه چیکار میکنی بگی غسل میگیرم کافیه اما نوع غسل با دوش ساده گرفتن فرق داره ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
وای من نمیدونستم میشه بهم بگی چجوری هستش

من باور نمیکنم بلد نباشی مگه میشه اخه

من که برای اولین بار پریود شدم بعده پاک شدنم مامانم بهم غسل کردن رو یاد داد 

ینی مادرتون هم بلد نیستن؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

از الان غسل بکنید 

باغسل جنابت بدون وضو میشه نماز خوند 

اما غسلهای دیگه اینطور نیستن 

(درصورتی که بعد غسل جنابت گاز معده خارج نشه دستشویی هم نریم )

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود