2821
2789
عنوان

آشپزها

79 بازدید | 9 پست

بچه ها من بلد نیستم برنج دم کن خورشتم آماده است برنجم هم خیس است نام زدم قرار شام بیاد کامل میشه توضیح بدین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

اب توی دیگ بزار روی گاز تا جوش بیاره بعد یه قاشق و نصفی نمک بریز برنج بنداز توش بعد که روی اب برنج کف کرد از صافی رد کن توی دیگت یه کمی روغن بریز بعد برنج و بنداز توش بزار دم بیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب توی دیگ بزار روی گاز تا جوش بیاره بعد یه قاشق و نصفی نمک بریز برنج بنداز توش بعد که روی اب برنج ک ...

میسی گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اب جوش بيار بعد برنجو بريز توش بعد يه ده ديقه يه ربع بستگي به برنجت داره يه ذره بخور اگه خوب بود ابك ...

میسی خانومی

قابلمه آب بزار جوش بیاد جوش که اومد برنج خیس خورده رو بریز توش نمکم باید تو برنج خیس خوردت بزنی بعد من زمان میگیریم معمولا 10 دقیقه  طول میکشه زیر گازت زیاد باشع حالا شاید برا شما کمتر یا بیشتر زمان بخواد وقتی دونه های برنج قشنگ اومد بالا مزه مزه کن دیگه اون سفتی رو نداره بعد آبکش کن و روش یکم آب بگیر بریز تو قابلمه ته دیگ بزار و دم کنی و تمام حالا الان اولین بارته دفعه های بعدی دستت میاد دیگه موفق باشی😊

قابلمه آب بزار جوش بیاد جوش که اومد برنج خیس خورده رو بریز توش نمکم باید تو برنج خیس خوردت بزنی بعد ...

😘😘😘😘😘