2777
2789

عیدی من و پسرم شد ۲۰میلیون 

و من پیش شوهرم گفتم هرچی دادن همونجا خرج شده فکر میکنه چیزی دستم نمونده 

حالا قرار بود اینو برم طلا بخرم برا آینده پسرم بذارم براش کنار 

ولی دیدم بانک رسالت ۲۰تومن ی ماه بمونه ۱۰تومن وام میده 

گفتم بمونه بانک یدفع پولم بشه ۳۰ تومن 

بعد بدم طلا 

نظر شما چیه بنظر شما کدوم کار درسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

شوهرم خیلی خیلی ولخرجه بفهمه دارم سریع یکاری میکنه خرج بشه

خب پس همون بانک بهتره سودشم مث طلاس ک یکماهه 

بعدم باید قسط بدی 

بنظرم طلا بی دردسر تره ها بعدم شما ک طولانی مدت طلارو میخای بزاری کنار سودش خیلی خیلی بیشتر میشه درکنار اینا مطمئنا باز طلامیخری و میزاری کنار

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

سود بانکشو حساب کن ببین ده تومن بگیری چقد باید پس بدی در مقابل تورم و افزایش قیمت طلا می ارزه یا نه ، به نظر من اگه میتونی قسط بدی وام بگیری بیشترش کنی بهتره چون بیس ملیون الان دو گرم طلاس فقط

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خب پس همون بانک بهتره سودشم مث طلاس ک یکماهه بعدم باید قسط بدی بنظرم طلا بی دردسر تره ها بعدم شما ک ...

اره همینکار میکنم فقط از قیمت طلا میترسم ک یک ماه دیگه چنده چقدر میره روش خدا میدونه 

همون رو هرچقدر طلا میشه بخر چون یه ماه دیگه همون ۳۰ تومن رو باید بدی همین مقدار امروز رو بخری بعد هم باید قسط بدی هم همون مقدار رو بگیری هیچی قابل پیش بینی نیست تو این مملکت ۱۰۰ تومن میاد پایین یهو یه تومن میره روش