2777
2789
عنوان

جراحی اسلیو

92 بازدید | 5 پست

جراحی اسلیو خوبه شش ماه اول به سرعت وزنت میادپایین ،مراقب باشین موهاتون نریزه (ویتامین و...)بعدش سرعت کم کردن وزن کم میشه یااستپ میکنه که بایدورزش کنین،بسیاررر اندازه معده کم میشه میتونین بخورین اماکم کم وباوقفه بهتره ریزه خواری نکنین،هرچی ریزه خواریتون کم باشه بیشترلاغرمیسین حواستون بخودتون باشه دست خودتون تاچندکیلوبیارین پایین بعدش کم کم بخورین وکم کالری تاوزنتون ثابت بمونه،میگن مشروب باعث چاقی دوباره میشه

آفرینننن دقیقاااا 👏🤍 به نظر منم مراقبت بعد از عمل از خود عملم مهمتره. خیلیا فکر میکنن فقط عمل کنی دیگه همهچی تمومه، در صورتی که اگر رژیم و برنامه غذایی، ورزش و توصیههای دکترت رو جدی نگیری، ممکنه دوباره وزنت برگرده و شاید بدترم بشه

عمههای من که عمل کردن دقیقاً چون به همه دستورات عمل کردن نتیجهشون تا الان موندگار بوده و هنوزم راضیان. به نظرم عمل یه ابزار کمکه، ولی نتیجه نهایی بیشتر به خود آدم بستگی داره

دکتر عمه های من محمد رجایی بود که خودمم منتظرم از زایمان یه دوره بگذره برم اسلیو😅😅

آره عزیزم، اصل حرفت درسته که اوایل کاهش وزن سریعتره و بعدش طبیعیه سرعتش کمتر بشه، ولی واقعاً مراقبتهای بعد عمل خیلی مهمه. من خودم پیش دکتر هاشم آقایی اسلیو کردم و از انتخابم خیلی راضیام 🤍 چیزی که من دوست داشتم این بود که روش کارشون ارس هست و قبل از عمل هم شرایط خودت رو بررسی میکنن که ببینن اسلیو اصلاً برات مناسبه یا نه هرکس رو عمل نمیکنن🫠🫠

بعد عمل هم باید حواست به تغذیه و مکملها باشه و ریزهخواری رو جدی بگیری چون معده کوچیک شده ولی قرار نیست آدم هر نیم ساعت یه چیزی بندازه توش 😂 من خودم یه مدت فکر میکردم خب دیگه عمل کردم، هرچی بخورم اشکال نداره و فهمیدم نههه، این قسمت کاملاً دست خودته 😅

من تهران نیستم و همینم برام خیلی خوب بود که مشاوره رو آنلاین انجام دادم و لازم نبود برای هر کاری تهران بیام. عملم تهران انجام شد و از روند کار و نتیجهم واقعاً راضیام....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی بابت توضیحاتت چون منم میخوام عمل کنم و رفتم مشاوره که دکتر گفت با توجه به شرایط و خوردو خوراکم اسلیو واسم مناسبه خواهرم چندسال پیشا پیشه برمک قلی زاده بایپس کرد چون اون خیلی ریزه خوار و هله هوله خور بود واقعا هم خیلی خوب وزن کم کرد و راضیه واسه همین منم میخوام پیش خودش عمل کنم