2777
2789

بیاین بگم ک ویا باعث وحشتم از ازدواج شده چیزای عجیب و خیانت دورم زیاددد دیدم تو زندگی هاشون 

اما اصلی ترینش پسرعمومه 

هستید بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد همسایمون ۱۵ ساله یک زن میاره خونه زنش نبودنی 

منم نمیتونم بگم چون میترسم🤦‍♀️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خودش تقریبا ۳۵ سالشه زنش ۳۲ اینا

با عشق ازدواج کردن یه دخترم دارن زنش دیوونه وار عاشقشه

پسرعموم از وقتی دخترش به دنیا اومد با یه دختر متاهل آشنا شد و وارد رابطه شد شوهر دختره فهمید قیامت شد کلی تلاش کرد زنشو سر به راه کنه اما...

در نهایت خودشو اعدام کرد 😔😔😔

خودش تقریبا ۳۵ سالشه زنش ۳۲ اینابا عشق ازدواج کردن یه دخترم دارن زنش دیوونه وار عاشقشهپسرعموم از وقت ...

کی؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بعد اون رابطشون عمیق تر شد با دختره با وقاحت تمام

زن پسر عمومم با همه اینا به روی خودش نیاورد خودشو زد به علی چپ بروز ندادن اما تمام شهر ماجرا رو فهمیدن 

خلاصه ک ادامه داد زندگیشو

از ۱ ماه ۲۵ روزشو خونه مادر شوهرشه  ک یه شهر دیگس ۵ روز بزور خونه 

اون روزا ک خونه نیست پسرعموم با دختره خونه میمونن یعنی بیشتر از زنش با دختره تو خونش زندگی میکنه🤦🏻‍♀️

شوهر دختره

اخییییییییی

حالا زن پسرعموت چ میکنه پسر عموت؟ اون دختره که اومد تو زندگیشون چی؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بعد اون رابطشون عمیق تر شد با دختره با وقاحت تمامزن پسر عمومم با همه اینا به روی خودش نیاورد خودشو ز ...

زن پسرعموت چرا جدا نمیشه؟ تازه خونه هم براش خالی میکنه؟ مگه غرور نداره؟

زن پسرعموت چرا جدا نمیشه؟ تازه خونه هم براش خالی میکنه؟ مگه غرور نداره؟

واقعا نمی‌دونم درکش نمیکنم 

من یه دوست مشترک دارم یا دوس دختر پسر عموم ک میگ تمامن همهههه روزو شبو باهم هستن یعنی بیشتر از اینکه زنو بچشو ببینه اونو میبینه براش گل میخره هدیه میگیره مسافرت میرن

حتی باهم مشهد رفته بودن جدیدا