2777
2789
عنوان

من زشتم ولی

292 بازدید | 25 پست

من زشتم ولی حس میکنم خوشگلم ( بعضی وقتا )

زشتمااا یعنی اینه میبینم زشتم  ولی بعضی وقتا که تو نور کم خودمو میبینم واقعا حس میکنم قشنگم  یعنی شاید مشکل از پوستمه تو نور کم مشکلات پوستیم و گودی و تیرگی زیر چشمام معلوم نیست  مثلا نو نور قرمز یا آبی تو صورتم باشخ بازم خودمو خوشگل میبینم

ولی چشمام ریزه   از چشم و ابروم متنفرم  شاید بخاطر نور چشمام درشت تر دیده میشن حس میکنم خوشگلم

وقتی ۱۸ ۱۹ سالت میشه ولی حتی یه درخواست دوستی یا آشنایی از کسی نداری اعتماد بنفسی برات نمیمونه

نه که هول کسی باشم و منتطر یار باشما ولی برای یه دختر یه جورایی یه ضربه ی بدیه که انگار هیچکی تو رو نمیخواد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو جایی شنیدم ک میگن آدما از اون مقداری ک فکر میکنن بنظر میان تو دید بقیه خوشگترن‌‌

منم احساس میکنم از بعداز ظهر قیافم خیلی قشنگتر میشه. انگار تااون ساعت پف داره صورتم پوستمم خشکه ولی نزدیکای غروب صورتم آب میندازه نرم میشه پفشم میخوابه خوشم میاد پس بقیه بهترم میبینن منو!

اینو جایی شنیدم ک میگن آدما از اون مقداری ک فکر میکنن بنظر میان تو دید بقیه خوشگترن‌‌منم احساس میکنم ...

منم صبح زود که بیدار میشم خودمو خیلی قشنگ میبینم 

ولی وقتی نزدیک ظهر میشه توی طول روز زشتم  دوباره صبح اول صبح قشنگم  موقعی که هیچکی منو نمیبینه🤣

منم صبح زود که بیدار میشم خودمو خیلی قشنگ میبینم ولی وقتی نزدیک ظهر میشه توی طول روز زشتم دوباره صب ...

😄پس شما صبح برو بیرون منم بعدازظهر 

ولی جدی بعد یه مدت می‌بینی اصلا اونقدرا قیافه مهم نیس چون آدما تفاوت زیادی باهم ندارن. بعد یه مدت خیلی چیزای دیگه برات مهم میشن فعلا کوچولویی

شبیه کره ای ها نیست فقط سایزش کوچیکهایرانیا دوست ندارن🥲

خب کره ای ها هم چشماشون ریزه خیلی خوشگله چشم ریز کی گفته ایرانیا دوست ندارن؟مگه برا نظر ایرانیا به دنیا اومدی؟

تو نقاشی خدایی