2777
2789
عنوان

من زشتم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 25 پست
خب کره ای ها هم چشماشون ریزه خیلی خوشگله چشم ریز کی گفته ایرانیا دوست ندارن؟مگه برا نظر ایرانیا به د ...

خوشگله ولی در صورتی که به صورتت بیاد 

من به صورتم چشم گرد درشت مشکی میاد  حتی رنگی هم که همه میگن قشنگه به من نمیاد   ولی من ندارمش من یه جفت چشم گرد کوچیک دارم عین دکمه🤢  شاید به یه چهره ای چشمای من بیاد و قشنگ باشه ولی به من نمیاد 😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قیافم خوبه ولی پیشنهادی ندارم میدونی چرا چون چهارچوب دارم و اهل روابط سطحی نیستم کلن توی عصری هستیم که کسی که چهارچوب داره تنها میمونه اکثرا دنبال بازین

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
من قیافم خوبه ولی پیشنهادی ندارم میدونی چرا چون چهارچوب دارم و اهل روابط سطحی نیستم کلن توی عصری هست ...

قیافم خوب نیست تیپم ولی م خوبه چهارچوب هم دارن دنبال کسی نیستم اهل پسر بازی و این چیزا هم عمرا نیستم تو عمرم تاحالا تنهایی بیرون نرفتم همیشه با پدر مادرم بودم و خواهم بود فعلا 

از اینم ناراحت نیستم که چرا دوست پسر ندارم از این ناراحتم که هیچی منو نخواد از نظر همه زشت باشم اعتماد بنفسم خورد میشه 

خوشگله ولی در صورتی که به صورتت بیاد من به صورتم چشم گرد درشت مشکی میاد حتی رنگی هم که همه میگن قشن ...

تجربه ثابت کرد اونهایی که فک میکنن زشتن خیلی هم خوشگلن اونهایی که فک میکنن خوشگلن واقعا زشتن.