2777
2789
عنوان

میخام برم ب نظرتون درسته

65 بازدید | 14 پست

اکسم ازدواج کرد دوسال پیش

قلبمو‌له کرد و من مجبورشدم برا فراموش کردن همه چی از شهرخودم برم تهران و دور باشم و درس و کارو شروع کنم

تعطیلات عید رفتم‌خونمون تا اینک خبر رسید اقا پیغام رسوندن اک برمیگشت عقب منو از دس نمیداد اینک پشیمونه وفلان و بهمان 

میدونم دروغه و مردی ک تعهد نداره ب زن عقدیش 

نمیتونه مشکل روانی نداشته باشع

ولی شنیدم ک میخاد بره شمال زندگی کنه برا همیشه

از طرفی دانشگاع منم شماله💔این ترم نمیتونم انتقالی بگیرم تهران باید برم شمال امتحان بدم💔

ب نظرتون اشتباه نیس؟؟

اصن بخدا ربطی ندارع ب این قضیع من یه ساله دانشگاه اونجا قبول شدم

و چن ماهه فک کردم برم از تهران شمال

چون درس و دانشگامم اونجاس

از طرفی تا دوهفته دیگ ببشتر تهران کار نمیکنم

اشتباهه؟؟ بخدا مث چی ت گل موندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واست مهم نباشه و حتی بهش فکرم نکن مردم با اکسشون تو یه شهر کوچیک‌روزی هزار بار میبینن‌ همو

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
عجب دست از سر زندگی ات برنمیداره ولش کن بره مرد زن دار که دنبال دختر مردمه

میدونی من فک میکنم کارم بده

چون اون دار میرع شمال

بقیه فک نکنن حالا منم دویدم پشت سرش

من درسم‌اونجاس

میدونی من فک میکنم کارم بدهچون اون دار میرع شمالبقیه فک نکنن حالا منم دویدم پشت سرشمن درسم‌اونجاس

نه دیگه شما که زودتر از اون رفتی 

در ثانی حتما که نمیاد دقیقا تو محدوده شما زندگی کنه 

اگه شمارتو عوض کنی همه چی حله

عزیزم شما داری زندگیت میکنی و رابطت با ایشون تموم شده چه فرقی داره همسایتم باشه مگه شما از خودت مطمئ ...

نهه معلومه که نه

اما این اقا فک میکنه من کلا تهرانم

اظلاع نداره از دانشگاه من 

میگم یوقت فک نکنه من بخاطر اون اومدم

من اگ میخاستم برم سمتش ک وقتی خواهش میکرد ک یبار ببینمش میرفتم دیدنش

من مطمعنم ک نمیخام حتی ی روز ببینمش

نه دیگه شما که زودتر از اون رفتی در ثانی حتما که نمیاد دقیقا تو محدوده شما زندگی کنه اگه شمارتو عوض ...

شمارمو عوض کردم تابستون

و‌اینک درسته من زودتر رفتم ولی رفتم تهران

پیغام داده ب دوستم ک میخاد بره شمال

رئیس دوستمه درواقع و دوستم اونجا کار میکنه

نهه معلومه که نهاما این اقا فک میکنه من کلا تهرانماظلاع نداره از دانشگاه من میگم یوقت فک نکنه من بخا ...

اصلا فکر اون واستون مهم نباشه اگه توهمم زد بی محلی بهترین رفتاره