2777
2789
عنوان

سزارین چهارم با فاصله یکسال و نیم

125 بازدید | 12 پست

سلام

من سه تا پسر دارم که شیر به شیر بودن هر سه رو سزارین شدم  الانم دوماهه پریود نشدم جرئت اینکه بی بی چک بزنم ندارم ولی از حالاتم تقریبا مطمئنم باردارم کسی تا حالا سزارین چهارم داشته؟

شنیدم رحم و درمیارن خیلی میترسم از طرفیم میخام بچه رو نگه ندارم میترسم با عذاب وجدانش کنار نیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید در بیارن رحم بدبختو؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همه ک اینکار لازم نیست

برا خواهرم یه دکتر بدون دراوردن رحم سزارین کرد

عزیزم شما ک اینقدر بدنت گیراییش بالاست.باید حداقل دوروش سه روش استفاده کنی!! نکنه طبیعی بودین با این وضعیتت.

عزیزم مردا ب فکر خودشونن زنه ک تو زایمانا نابود میشه اونم زود ب زود.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
منم شیر میدم قرص انتی بیوتیک و دارو انتی بیوتیک مصرف کردم الان 32 روزه نشدم ما رابطه شک دار نداشتیم ...

ب خاطر انتی بیوتیکه ب نظرم.من یه بار ۱۱ روز تاخیر شد.البته تو شیردهی نبوو

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
همه ک اینکار لازم نیستبرا خواهرم یه دکتر بدون دراوردن رحم سزارین کردعزیزم شما ک اینقدر بدنت گیراییش ...

کاندوم استفاده میکردیم واقعا نمیدونم چطوری ؟

ولی دارم از استرس میمیرم

منم شیر میدم قرص انتی بیوتیک و دارو انتی بیوتیک مصرف کردم الان 32 روزه نشدم ما رابطه شک دار نداشتیم ...

اصلا تو شیردهی گیرایی بالا میره ما ۴ سال اولی که ازدواج کردیم بچه نمیخاستیم طبیعی هم جلوگیری میکردیم بچه دارم نشدیم ولی بعد از اون هرچی سفت و سخت میگیرم هم نمیشه