2777
2789

اگه حوصله داشتیم تاپیکای قبلمو نگاه بندازین؛توضیح دادم ک سره چی بحثمون شد و شوهرم گفت دیگه نه من میام خونه ی بابای تو، نه تو برو خونه بابای من…

تا اینکه امروز گف ببریم سوغاتی مامانم اینارو بدیم بهشون؛ منم گفتم عزیزم ما از سفر اومدیم درستش اینه ک اونا بیان دیدنمون(روز اول عید ما رفتیم خونشون)دیدم دوباره داره کولی بازی درمیاره چون حوصله کش دادن دعوا نداشتم رفتم

رفتیم خونشون اصلاااا استقبال گرمی نداشتنو یه تشکر خشک و خالی کردن از سوغاتیا؛منم خودمو با میوه و سریال و این چیزا مشغول کردم اصلا به روی خودم نیاوردم ک ناراحتم؛اونام حتی یک جمله باهام صحبت نکردن؛چون انتظار دارن من همیشه آویزونشون باشم  و خودجوش خودمو بندازم بین بحثاشون؛ در کل انگار عارشون میاد ک اونا پیشقدم باشن تو هر موضوعی…

خودشون ک ب درک! خیلی وقته بهم ثابت شدن…

دردم شوهرمه ک هیچووووقت حق رو ب من نمیده و هیچوقت ازم دفاع نمیکنه؛هیچوقت گله نمیکنه چرا چنین رفتاری داشتین باهاش؟! وقتی اومدیم خونه مشخص بود ناراحتم هی گف چیشده؟! منم گفتم هیچی؛گف اخه حس میکنم یه چیزیت هست؛منم گفتم ادم درد دلشو به کسی میگه ک اهمیت بده…دیگه حرفی نزد.

چجوری رفتار کنم که ازم در مقابل خونوادش دفاع کنه؟

خیلی رفتاراش برام اذیت کنندس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خودت دفاع کن از خودت همون خشک باش مغرور باش هر بار برو بشین بخور بیا اینجوری رابطه ات با همسرت هم خوبه هیچ مردی دوست نداره بین خانواده اش و زنش قرار بگیره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اونا برام مهم نیستنشوهزم همش منو میده زیر پاشون اصلا چرا باید میرفتیم؟

رفتی که رفتی پشیمون نباش 

دیگ گذشت از الان هرجوری که رفتار میکنن رفتار کن و اهمیت نده بهشون شوهرامون هم مثل خودشونن چون از اونان و با اونا بزرگ شدن چه انتظاری داری

هیچ وقت دفاع نمیکنن همسر من ک نظرش اینه ارامش خونوادشو نمیتونه بخاطر همچین مسائلی بهم بزنه تنها راه ...

من ب این نتیجه رسیدم ک چون شوهرم ب لحاظ ماای احساس دین میکنه نمیتونه چیزی بهشون بگه

من ب این نتیجه رسیدم ک چون شوهرم ب لحاظ ماای احساس دین میکنه نمیتونه چیزی بهشون بگه

نه ربطی نداره همسر من خودش زندگی اونارو هم ساپورت می کنه ولی باز هیچی نمیگه بهشون 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹