2777
2789
عنوان

دلهره دارم حالم با هیچی خوب نشده از سرشب تا به همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست
خیلی وقته عزیزم اضطراب همرامه😔😔دارم تحملش میکنم وکنار اومدم باهاشولی امشب بدجور طاقت فرساست البته ...

ان شاء الله دلت آروم بشه گلم به حق اباعبدالله الحسین به حق حضرت ابوالفضل به حق حضرت زینب و حضرت رقیه و حضرت علی اصغر و حضرت علی اکبر و حضرت مهدی 

وای خدا خیلی وحشتناکه این حال هرماه تجربش میکنم ولی امشب بدجور هول کردم🤕الان مقداری با دلداری دادن ...

تغییرات هورمونی خیلی بده ولی اصلا نترس نفس عمیق بکش  چند ثانیه نگه دار بعد آروم بده بیرون این کار ضربان قلبو پایین میاره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو روانپزشک.هورمون های عصبیت به هم ریختهمن منکر و مخالف دعا اینا نیستم ولی عقل حکم میکنه بری دنبال ...

اتفاقا منطق وفکر خودمم همینه دعا جای خود درمان هم جای خود خیلی وقته اذیتم باید برم روانپزشک

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ان شاء الله دلت آروم بشه گلم به حق اباعبدالله الحسین به حق حضرت ابوالفضل به حق حضرت زینب و حضرت رقیه ...

مهربونم ممنون❤️🌺

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

تغییرات هورمونی خیلی بده ولی اصلا نترس نفس عمیق بکش چند ثانیه نگه دار بعد آروم بده بیرون این کار ضر ...

چشم

اتفاقا منطق وفکر خودمم همینه دعا جای خود درمان هم جای خود خیلی وقته اذیتم باید برم روانپزشک

برو با قرص خیلی بهتر میشی

همیشه هم نیاز نیست بخوری

موقته

کجای رشت دنبالت بگردم...

برو با قرص خیلی بهتر میشیهمیشه هم نیاز نیست بخوریموقته

باشه

البته پرو پرانولول دارم دکتر داده ولی مرتب نمیخورم 

هرزمان که حالت فجیع بد باشه میخورم فقط

باشهالبته پرو پرانولول دارم دکتر داده ولی مرتب نمیخورم هرزمان که حالت فجیع بد باشه میخورم فقط

قرصای آرامبخش نباید یهو قطع بشن.باید مرتب مصرف بشن و دوزشون کم کم بیاد پایین.موفق باشی.شب خوش

کجای رشت دنبالت بگردم...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز