2777
2789

من از همون کلاس اول تا الان میرم پای تخته استرس شدید میگیرم دستام عرق میکنن میلرزن دنیا دور سرم میچرخه انگار هیچی نمیشنوم فقط میخوام زمین دهن باز کنه برم داخلش، و بیشتر سر ریاضی اینطور میشم چون ریاضیم کمی ضعیفه و دبیرمون همش بچهارو میاره پای تخته، بنظرتون بهش بگم کمتر بیارتم و موضوع رو باهاش در ارتباط بزارم قبول میکنه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی نیست بدون دلیل اینطوری بشی 

حتما با یه مشاور مشورت کن 

من خودمم استرسی بودم 

ولی دیگه واسه دفاعم مجبور بودم تمرین کنم جلو اون همه ادم بتونم صحبت کنم و یه عالم تمرین کردم و خیلی خونسرد رفتن ارائه و همه چی خوب 

میدونم خودشم خیلی آدم تخسیه اما شاید دلش به رحم بیاد سر همین پای تخته رفتن از مدرسه فراریم

من همه ی دوران مدرسم با این ترس گذشت خوده معلما می بینن میفهمن ولی دلشون نمیخواد کمک کنن دوران ما ک اینجوری بود...

بعدم تو کنفرانس دانشگاه و ارائه و دفاع داری دراینده از همین الان برو حلش کن

🐋♥️

اگه نمرات برگه ایت خوبه ، براش قابل قبول و منطقی میاد وگرنه میگه این میخاد از زیر مسئولیت در بره

نه نمراتم در اون حد خوب نیست، منم همین و احساس میکنم ولی خب چه میشه کرد شاید به احتمال یک درصد قبول کرد، آخه جدیداً خودشم انگار متوجه شده زیاد نمیارتم پای تخته

طبیعی نیست بدون دلیل اینطوری بشی حتما با یه مشاور مشورت کن من خودمم استرسی بودم ولی دیگه واسه دفاعم ...

اضطراب اجتماعی دارم خیلی زیاد، مثلاً اگه ببینم یجا میرم حتی با مهربونی بهم لبخند بزنن فکر میکنم دارن مسخرم میکنن، بعضی موقع لکنت میگیرم و از استرس پوست دست و لبم و میکنم

من همه ی دوران مدرسم با این ترس گذشت خوده معلما می بینن میفهمن ولی دلشون نمیخواد کمک کنن دوران ما ک ...

آره همینطوره، ولی همین امسال که کلاً یکماه مونده همه چیز تموم بشه یکم مراعات منو کنه نیارتم پای تخته تا بتونم این موضوع و واسه سال بعد حلش کنم، خیلی سختمه سر همینم همش میخوام مدرسه رو بپیچونم شبش خوابم نمیگیره تا دیروقت بیدار میمونم :)

آره همینطوره، ولی همین امسال که کلاً یکماه مونده همه چیز تموم بشه یکم مراعات منو کنه نیارتم پای تخته ...

ببین بذار بهت بگم چیکار کن!!!!

اول بدون خیلیاااا این مشکلو دارن 

دوم همین هفته برو مشاور و بهت قرص میده و استرست بعد ۲هفته کنترل میشه سنتم کمه خیلی زودتر

ب معلمتم بگو من استرس دارموو رفتم مشاور و لطفا ازم کتبی سوال بپرسید جوری ک کسی متوجه نشه 

و بهمین راحتی مشکلاتتو حل کن

در مقابله با مشکلات آینده این خیلی سادس 

وشبا راحت بخواب

🐋♥️

ببین بذار بهت بگم چیکار کن!!!!اول بدون خیلیاااا این مشکلو دارن دوم همین هفته برو مشاور و بهت قرص مید ...

قربون دهنت زیبا، مچکرم بابت راهنماییت حتماً همینکارو میکنم 🥲🙏

قربون دهنت زیبا، مچکرم بابت راهنماییت حتماً همینکارو میکنم 🥲🙏

باور کن مشکلت خیلیی ساده و سطحیه

ی مشاور که بری باهات حرف بزنه کلیییی آروم میشی و میتونی از پسش بربیایی

ترسو نباش توی زندگی برای روان خودت تلاش کن عسیسم وگرنه اون کلاس و ادماش به ی ورت ♥️🌱

🐋♥️

باور کن مشکلت خیلیی ساده و سطحیهی مشاور که بری باهات حرف بزنه کلیییی آروم میشی و میتونی از پسش بربیا ...

همین حرفات اندازه صد تا مشاور بهم کمک کرد، خیلی ممنونم ایشالا هر چی از خدا خواستی بهت دو دستی تقدیم کنه یا حتی بهترشو، نیاز داشتم با یکی صحبت کنم واقعاً

همین حرفات اندازه صد تا مشاور بهم کمک کرد، خیلی ممنونم ایشالا هر چی از خدا خواستی بهت دو دستی تقدیم ...

چون خودم مشکلتو داشتم و بابتش تنهایی غصه خوردم 

حالا میفهمم همه ی اون آدمایی ک من ازشون میترسیدم معلوم نیست اصلا کجاهستن...اسمشون چیبود ولی فقط ترومای اون روزا مونده واسه همین میگم فقط خودت وروان خودت...

اگ برگردم ب گذشته میرم جلوی کلاس می ایستم ومیگم من استرس دارم و ب ی ورمم نیستید😂😂بخدااا میگم بجوووون خودم میگمم

🐋♥️