2777
2789
عنوان

میخام براش عکسمو بفرستم

138 بازدید | 17 پست

تاحالا براش نفرستادم چندین بار بهم گفته که عکستو بفرست ولی چون هربار گفتم نه ناراحت شده و فکر میکنه دوسش ندارم

الان میگه تا وقتی که عکس تو ندادی تو سوی خودت منم سوی خودم.

فردا براش عکسمو میفرستم(عکس عادی صورت)بدون شال

بهم گفت تو میخای پرامو وا کنی ،ولی فکر کنم 

این حرف دل خودش بود

چون میدونست من عکس نمیدم کشید جلو بحثو که یه چیزی ام بگه

چند روزم فاصله گرفته بودیم سر عکس

یه سوال با عکس مگه میتونه چیکار کنه اخاذی کنه؟؟مگه دنیا بی صاحابش این همه آدم عکسشون رو پروفشونه

از بچگی همین عادت روم مونده حتی رفیقام هم ازم عکس ندارن

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بنظرم نده

چرا؟

خب بخاطر عکس عشقمو از دست میدم.اینم بگم خونوادم حساس ومذهبی ان

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟خب بخاطر عکس عشقمو از دست میدم.اینم بگم خونوادم حساس ومذهبی ان

وقتی همچین خانواده ای داری چرا بدی ؟ 

بعد اگه یکی بخاطر اینکه بهش عکس ندی بخواد بره همون بهتر که بره . 

بیشتر فکر کن اگه براش مهم بودی انقدر بهت اسرار نمی کرد وقتی میدونه خانواده ات مذهبی و حساس هستن

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ناموسا با طرف وارد رابطه شدی بعد عکس نمیدی حقشه ببینمت اگه بهش اعتماد نداری بهتره تمومش کنی

مبترسم بعدا بخاد تهدیدم کنه چون میدونه خونوادم حساسن وهیچکی ازم عکس نداره

مبترسم بعدا بخاد تهدیدم کنه چون میدونه خونوادم حساسن وهیچکی ازم عکس نداره

واقعا هم بترس . بترس از اینکه اسرار بیجا داره

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
وقتی همچین خانواده ای داری چرا بدی ؟ بعد اگه یکی بخاطر اینکه بهش عکس ندی بخواد بره همون بهتر که بره ...

طرف باهاش تو رابطه هست حقشه بخواد ببینتش😂😐

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

وقتی همچین خانواده ای داری چرا بدی ؟ بعد اگه یکی بخاطر اینکه بهش عکس ندی بخواد بره همون بهتر که بره ...

بهم میگه تو منو بازیچه دست خودت گیر آوردی

سرسیخم میچرخونی ، میترسم بازم بعدا بخاد کاری کنه

بهم گفت خوبه من ازت چیزدیگه ای نخواستم واقعا یجوری داره حرف میزنه باهام بهم گفت حرف  آخرم اینه که عکس تو میدی بده فکراتو که خوب کردی بهم زنگ بزن

خونواده خوشم به شدت مذهبی آن

منم بهش گفتم اگه عکس ندم چی 

گفت خودت میدونی چیه دیگ

واقعا هم بترس . بترس از اینکه اسرار بیجا داره

جرعت همچین کاریو میکنه؟؟؟

ولی جدی جدی میره بخدا

چهارروز حرف نزدیم و از هم بی خبر بودیم.

بهم میگه من فقط ازت یه چیز خاستم ببینم میتونی انجام بدی یانع

طرف باهاش تو رابطه هست حقشه بخواد ببینتش😂😐

هیچ حقی نداره اسرار بیجا کنه وقتی شرایط طرفش و میدونه . 

چه تضمینی هست بعدا ازش سواستفاده نکنه. چه تضمینی هست بعدا عکس بدتری نخواد 

جرعت همچین کاریو میکنه؟؟؟ولی جدی جدی میره بخداچهارروز حرف نزدیم و از هم بی خبر بودیم.بهم میگه من فقط ...

من و همسرم هم با هم دوست بودیم ولی هیچوقت درخواست بیجا نداشت نه عکسی نه کاری  همشم میگفت چون به چشم ناموسم بهت نگاه میکنم ازت انتظار بیجایی هم ندارم 

من و همسرم هم با هم دوست بودیم ولی هیچوقت درخواست بیجا نداشت نه عکسی نه کاری همشم میگفت چون به چشم ...

اینم تا قبلا همین‌رو بهم میگفت 

میگفت که چون ناموسی میبینمت ازت چیزی نمیخام وگرنه میتونستم مثل پسرای دیگه بیان ازت سواستفاده کنم وتو ده روز بگم خدافظ

ولی ایندفعه جدی بهم گفت عکس میخام

بنظر چیکار میخاد بکنه اخه؟

اول بهش از دروغ میگم میزارم پروف از پروفم بردار

که بگم ینی این عکس برام مهم نیست

هیچ حقی نداره اسرار بیجا کنه وقتی شرایط طرفش و میدونه . چه تضمینی هست بعدا ازش سواستفاده نکنه. چه تض ...

حرفات درسته ولی بازم میترسم من.اخه این خیلی گیرداده

دوباره فردا بهش زنگ میزنم

میگم از کجا معلوم بعدا عکس دیگه ای نخای