2777
2789

به جرات میتونم بگم آقای حسین صاحبی بزاز تجربه ی  خیلی متفاوت و تامل برانگیزی داشتن که عالم ذر و دیدن و درخت سرنوشت هر انسان که خودش تعیین میکنه چه سرنوشتی داشته باشه و هر کسی واسه هدفی وارد این دنیا شده و رسالتی داره و انسان باید به خودشناسی برسه...ایشون داخل پیجشون کانال تلگرامم دارن که پادکستاشون به صورت رایگان در باره ی تجربه شون و خودشناسی و عالم ذر که پراز امید و انگیزه میشه آدم برای ادامه ی زندگی اگه استفاده کردید منم دعا کنید

آقای حسین صاحبی بزاز ،نگرشم را به زندگی تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما انسان خالی نیستیم که انسانیت فقط داشته باشیم ، شریعت وطریقت مون میگه انسان مسلون هستی انسانیت همراه مسلمونیت باید داشته باشی ما نمیتونیم کلا مثل کشورهای اروپایی فقط انسانیت خالی داشته یاشیم و نمیتونیم مثل اونا فکر کنیم تصور کنیم ومقایسه ها کنیم چون نبایدها داریم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ادرس کانال تلگرامشو بزار برام

عزیزم من تازه عضو شدم بلد نیستم قسمت ذره بین تلگرام و سرچ کن کانال حسین صاحبی بزاز یا اگه اینستگرام دارین برید تو پیچشون کانال تلگرامشونو گذاشتن

آقای حسین صاحبی بزاز ،نگرشم را به زندگی تغییر داد.