2777
2789

دو سه روزه که یه مادر از همسایه هامون به رحمت خدا رفته

غم‌دخترش رو که می بینم به خودم فکر می کنم

به اینکه خدای نکرده، خدای نکرده، زبونم لال اگه بعد از صد سال پدر و مادرم نباشن چقدر تنها و بی کس میشم

اون موقع دیگه احتمالا هیچ وقت محله پدری نمیرم. با اینکه اونجا سه تا برادر دارم ولی به هیچ کدومشون نمیشه تکیه کرد.

اونا همین حالا که پدرم زنده است به فکر تصاحب مال و اموالش هستن من چطور می تونم بهشون دل خوش کنم؟

کاش لااقل اگه پدری از دنیا میره یه پسر ارزشمند به جاش بمونه که قوت قلب خواهراش باشه. 

من میگم هیچ انتظار مادی از برادر نباید داشت ولی چه خوبه که بتونه قوت قلب خواهر باشه. تکیه گاه و پناه خواهر باشه.

من که همچین برادری ندارم هر کس داره قدر بدونه و هزار تا قل هوالله واسه سلامتی برادرش بخونه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

پدر یا برادر خوبش خوبه بدش بد

بستگی داره کدوم باشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدرمو از دست دادم برادرم ندارم

اما همسرم از یه پدر حامی تره از مادر دلسوزتره

خواهرامم هرکدوم اندازه ده تا برادر میارزن

ولی تهش خودت باید حامی خودت باشی آنقدر محکم باش که نیازی به هیچکسی نداشته باشی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من خودم بابام بچه بودم فوت شد دو تا برادر دارم فکر پول هستند اصلا جای بابا رو پر نمیکنن تازه پولای منم میگیرن اصلا اعتماد نکن برادر خوبش خوبه بدش بد پدر خیلی بهتره 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من خودم بابام بچه بودم فوت شد دو تا برادر دارم فکر پول هستند اصلا جای بابا رو پر نمیکنن تازه پولای م ...

چه امضای قشنگی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چه امضای قشنگی

ممنون 💙

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌