تو تعطیلات عید ما رفته بودیم روستا تو تایپیک های قبلیم هست زنداداشم خیلی الکی شروع کرد به توهین و فحاشی به دخترعمم چون فقط من و داداشم داشتیم تو فاصله ی چهار پنج متری از خانوم و جلوی چشش باهم حرف میزدیم
اونروزی جلوی ۴۰ نفر آدم کلی توهین ناموسی که قابل گفتن نیست به این خانوم کرد مثل اینکه یکی فیلم گرفته مدرک داره دستش بعد اونم
زنداداشم اومده خونه زنگ زده دوباره توهین کرده به دختره اونم صداشو ضبط کرده الانم رفته شکایت کرده فک کردم شوخی میکنه ولی متاسفانه بعد تعطیلات هم رفته برای تکمیل پرونده الان عکس فرستاد برام از شکایت نامه که تنظیم کرده هرکار میکنم از خر شیطون نمیاد پایین میگه عروس شما به من تهمت زده بیاد ثابت کنه تو دادگاه
همه هم حتی پدر مادرمم هم طرف دخترعمم فقط من دلم میسوزه برای زنداداشم ولی مقصره خودشم این صدای ضبط شده رو فرستاده من نتونستم پیش خودم تا آخر گوش بدم انقدر که بد بود خجالت کشیدم گوش بدم
الان نمیدونم چکار کنم داداشمم با زنش سر لج افتاده
چیکار کنم چجوری دختر عمم رو راضی کنم از خر شیطون بیاد پایین واقعا موندم منم تا همین چند دقیقه پیش یک ساعت دقیق باهاش صحبت کردم پشت گوشی ولی راضی نمیشه نمیدونم چی بگم این عروس حیثیت نزاشته برای ما