2821
2789
عنوان

سلاممممم

154 بازدید | 20 پست

دوستان من دیشب شوهرم گوشیمو چک می‌کرد که رفت تو پیام مامانم و دید که نوشتم(الان من از این زنه خداحافظی کنم با نه)زنه منظورم مادرشوهرم بود.

شوهرم گفت این چیه که منم گوشیم گرفتم و بقیه پیام هارو پاک کردم بعدش شوهرم زنگ زد به مامانم و گفت شما درباره چی حرف میزنین که انقدر هول میشه دخترت همیشه گوشی و از من قایم میکنه؛بعد مادرشوهرم تف انداخت تو‌ صورتم منم هیچی نگفتم.آخر که دیدم مادرشوهرم داره به پدرمادرم و خودم فحش میده و روم حمله میکنه که منو کتک بزنه منم داد زدم گریه کردم زنگ زدم مامانم اومد؛کلی به من حرفای بد زد به من تهمت زد که تو سیزده بدر به موتوری ها نگاه میکنی و لبخند می‌زنی؛شوهرم طرف مادرش بود و داشتن منو محکوم میکردن و میخواستاز گوشیم پرینت دربیاره منم اون شبش خوابیدم ولی صبح زنگ زدم مامانم اومد دنبالم و رفتنی به شوهرم گفتم که دارم میرم گفت برو گمشو؛پدرشوهرم زنگ زد به بابام و گفت دخترت دیگه نیاد با این اخلاق تو خونه من و وسایل جهزیه رو نیار اگه بیاری میندازم بیرون،الان من دارم دیوونه میشم چیکار کنم کار بدی کردم اومدم خونه بابام

(خونه مادرشوهرم زندگی میکنم)(دوماه دیگه عروسیمه)

ببخشید که طولانی شد لطفا جواب بدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوران عقد رفتی خونه مادرشوهر زندگی میکنی؟ مشخصه که بی ارزشت میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

به نظرم شما کلا همه چیو به هم بزن ، و تا شروع نشده تمومش کن وگرنه قطعا رفتارشان به شدت بد و بدتر میشه بعد از ازدواج ، نهایتش یا طلاقه یا یه زندگی وحشتناک ، تمومش کن و نزار شروع بشه ، به حرف دیگران هم توجه نکن ، طلا که پاکه چه منتش به خاکه 

ولی دوسش دارم اونم منو دوست داره ولی تو اینطور موقع ها همیشه طرفداری مامانش و منو خورد میکنه

عزیزم  چند وقته عقد هستید؟از قبل عقد باهاش آشنا نبودی؟اخلاقش چجور بود؟این بچه بازی ها چیه. چرا گوشی شما روگرفته و چرا شما رو جلو مادرش ضایع کرده. واقعا بچه هست هنوز.

عزیزم چند وقته عقد هستید؟از قبل عقد باهاش آشنا نبودی؟اخلاقش چجور بود؟این بچه بازی ها چیه. چرا گوشی ...

دوسال عزیزم چرا۱سال دوست بودیم و اصلا متوجه نشدم

عزیزم معلومه که خانوادهٔ شوهرت برات محترم و قابل احترام نیستن پس با اینا وصلت نکن قرارم هست تو خونه ...

الان شوهرم زنگ زده که باید بیای از از اینا معذرت خواهی کنی با اینکه پدرمادرش گفتن دیگه نیای تو این خونه

2824
2823
2791
2779
2792